woensdag 28 december 2016

Grote mok met foto

Een Mok met foto Groen gepersonaliseerd. Ontwerp een eigen uniek Cadeau! Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.


Grote mok met foto

Drink koffie of thee uit jouw eigen XXL fotomok. Extra grote mok voor meer inhoud Laat een mok bedrukken met een foto , logo of leuke tekst. Kiezen om een grote mok te laten bedrukken, bij dit bedrijf kan een heel persoonlijk cadeau zijn.


Kies je voor een foto van jezelf met deze persoon, voor een foto met je favoriete huisdier. Draagbaar en lichtgewicht. Hierin ben je volledig vrij. Koop een Grote Koffiemok mok van Zazzle. Blader door al onze prachtige designs en kies er een die het beste bij je past.


Grote mok met foto

Een mok met foto is een leuk en origineel verjaardagscadeau voor iedere leeftijd! Naast een foto is het ook mogelijk om tekst op de mok te plaatsen. Zo kun je iedere mok nog persoonlijker maken met naam en foto. Daarnaast is het mogelijk om voor iedereen op kantoor een gepersonaliseerde mok te laten bedrukken.


Een mok bedrukken stuks, bijvoorbeeld met foto , logo of namen dat kan op dit moment tegen een scherpe korting! Voor meer informatie over het bedrukken van mooie mokken met een eigen opdruk, kunt u ons altijd bereiken via onderstaand telefoonnummer. Veel plezier met een mok bedrukken met uw eigen design bij een oplage van stuks! Kies een mooie mok bij uit en Greetz bedrukt hem voor je. Laat je foto verschijnen bij elk kopje thee of koffie!


Deze magische mokken beginnen zwart, maar wanneer je er hete koffie of thee in schenkt komt de foto die jij gekozen hebt tevoorschijn! Ook leuk als verrassend cadeau. Beschikbaar in normale versie, of als panorama mok ( met foto over de hele zijkant). Wie kent hem niet de mok met eigen foto ! Bij HEMA bestel je deze snel en gemakkelijk en kan je dan gratis afhalen in een HEMA winkel van je eigen keuze. Deze heerlijk grote beker van Blond Amsterdam staat vol met vrolijke regenboogkleuren.


Een bedankje of een sponsoractie? Dan bent je bij ons aan het juiste adres voor een mooie mok met foto , mok met naam of wat voor soort mok je ook zoekt. Mok ontwerpen: het is moeilijk kiezen. Mokken bedrukken bij Spreadshirt is niet iets voor iemand die moeilijk kan kiezen.


De specialisten in foto -ontwikkeling. Bedruk en bestel goedkoop je tas met foto of logo. Niets leukers dan de dag starten met een leuke mok of tas vol herinneringen. Een goedkope mok met foto bestellen bij smartphoto is erg eenvoudig. Bij verzilvering van 9spaarpunten ontvang je nu een mok met foto helemaal GRATIS!


Bestel nu je kortingscode voor het GRATIS bestellen van een fotomok. De kortingscode ontvang je per e-mail binnen uur na het verzilveren van je punten. Een origineel geschenk en niet duur. Maak keuze uit verschillende. Bijvoorbeeld een full color mok met foto , een naammok of een bedrukte logomok.


Grote mok met foto

Zo is het mogelijk om elke mok te voorzien van een eigen opdruk, tevens leveren wij de gepersonaliseerde mokken binnen uur. Ook is het mogelijk om grotere aantallen mokken te laten bedrukken. Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto , een tegeltje met foto , of een ander mooi fotocadeau?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts