maandag 12 december 2016

Overtoom amsterdam meubels

Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. In alle stijlen, bekijk het aanbod. U krijgt de laagste prijsgarantie. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.


Op naar woonwarenhuis OTTO.

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Imiho meubels op maat - custom made furniture - garderobekasten boekenkasten ladenkasten wandmeubels voor uw interieur. Na de jarige opleiding aan de meubelmakersvakschool te Amsterdam te hebben afgerond en praktijkervaring opgedaan te hebben bij verschillende meubelmakers, ben ik begonnen als zelfstandig meubelmaker in de Lijn.


Tropisch hout zal je bij ons dan ook niet vinden. Daarnaast is onze loods aan de rand van Amsterdam volledige duurzaam gebouwd en voorzien van 1zonnepanelen die meer energie produceren dan we verbruiken.

Kom met je eigen ontwerp of bekijk wat we eerder hebben gemaakt om op basis hiervan samen jouw meubel naar wens samen te stellen. In onze meubelwinkel in Amsterdam vindt u meubels die, naast het praktisch doel dat ze dienen, vooral ook mooi zijn. Doordat onze meubels worden gemaakt van hoogwaardige producten zijn ze niet alleen nu mooi, maar blijven ze mooi en slijten ze minder snel. U weet daardoor zeker dat de droominrichting die u nu aanschaft, jarenlang meegaat. Bij Classics vind u een verrassend assortiment meubelen voor uw interieur uit India, China, Indonesie, Europa etc.


Wij bieden banken,kasten,stoelen,tafels,lampen,schilderijen,spiegels en nog veel meer in allerlei maten en stijlen. Van waxine lichtje tot kast, u vind het bij Classics aan de Overtoom. Wij maken meubelen en tafels op maat in eigen werkplaats in diverse houtsoorten zoals Amerikaans notenhout, Iepenhout, A kwaliteit Eiken, rustiek eiken, oud grenen afkomstig van oud trein-wagonhout, nieuw grenen, kersenhout.


Voor de meubelen die gespoten worden in de verf maken we ook meubelen van MDF. Fortuijn Woontrends, voor meubels met origineel design, zo veel mogelijk gemaakt met recycled materiaal, goede kwaliteit en leuke prijzen. Ben je gek op vintage design meubels , dan moet je bij de Tweede Constantijn Huijgenstraat net even het hoekje omlopen.


Kijk ook op BIJONS Amsterdam (klik hier). Al de winkels en handelszaken gelegen aan Overtoom in Amsterdam in een helder overzicht. Daarnaast vind je adresgegevens en contactgegevens zoals telefoonnummer van.


Een warm welkom en een persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor ons.

In de klantvriendelijke winkel staan naast meubelmerken van o. Thonet, Designonstock, Gelderland en Harvink ook verlichtingsmerken van o. Jieldé, Bruck, Axolight en Studio Italia. Meubels bij Pronto Wonen in Amsterdam voor verrassend lage prijzen. Dat is niet alleen nu het geval, want de meubels hebben bij ons altijd de beste prijs.


Gelukkig kan je voor al deze meubels terecht in Woonexpress Amsterdam Zuidoost. Mocht je twijfelen over een bepaalde kleur of wil je advies hoe je de bank het beste kan onderhouden, dan zijn er volop medewerkers die je graag helpen en adviseren. Ook voor deskundig slaapadvies kun je terecht bij Woonexpress Amsterdam. Niet als je het aan Ari vraagt, de sympathieke eigenaar van de gelijknamige tweedehands winkel op de Amsterdamse Overtoom. Zijn motto is meer: less is a bore.


En dus moet je éven door het ‘oerwoud aan oudheden’ om de verstopte pareltjes te spotten. Maar, dan hèb je ook wel wat. Alles over Goossens Amsterdam - wonen. Dompel je onder in eindeloos veel wooninspiratie Bij Goossens Amsterdam slaag je altijd!


Laat je verrassen door deze inspirerende woonwinkel waar werkelijk alles voor jouw droomhuis aanwezig is. Ontdek onze collectie en combineer de laatste woontrends met jouw woonstijl. Een genot om eens te kijken en de sfeer te proeven van meubels die ergens anders rond Amsterdam zeker niet te vinden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts