vrijdag 16 december 2016

Waterbeits poeder

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Ontdek ons uitgebreide assortiment poeders. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. U vindt in onze webshop diverse soorten waterbeits in diverse kleuren.


U vindt al onze waterbeits in het menu aan de linkerzijde.

Maak de gewenste oplossing aan door een zakje of potje waterbeits-poeder op te lossen in circa 3ml water. U krijgt daarmee een beits-concentraat waarmee u de uiteindelijke hoeveelheid water op kleur kunt brengen. Meer of minder water kan natuurlijk ook, afhankelijk van de zuiging van het hout en de gewenste kleur intensiteit.


In diverse kleuren en houttinten. Hierbij blijft de karakteristieke nerventekening van het hout bewaard. De clou beits is alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout.


Waterbeits kan onderling worden gemengd. Na droging kan de beits worden afgewerkt met was, patina, lak, politoer etc.

Per waterbeits vindt u meer informatie. Kijk hieronder rustig rond in onze collectie om vervolgens uw keuze te maken. In principe is alle waterbeits online direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen die voor 17:uur geplaatst zijn, doen wij dezelfde dag nog de deur uit.


Dit komt omdat een waterbeits goed in het hout moet kunnen trekken. Dit moet aangemaakt worden zodat het een waterbeits wordt. Om het poeder aan te maken gebruik je een plastic of glazen pot. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aanmaken met heet, niet koken water. U bepaald zelf de intensiteit van de kleur door meer of. Kunt u hier gewoon online bestellen bij meubelrestauratieshop.


Hierdoor neemt de kleurintensiteit af wat nodig kan zijn voor een wat subtielere kleur. Met clou waterbeits is kaal hout aan te kleuren in diverse houtkleuren. De waterbeits houden we er dus in, een volgende keer, als ik in een andere kleur moet werken, probeer ik wel van te voren de héle afwerking uit, zodat ik precies de juiste kleur kan krijgen.

De beits ongeveer uur laten drogen en afwerken met een oplosmiddel-houdende lak. Altijd eerst een proefstukje maken om de uiteindelijke kleur te kunnen bepalen. Op essen en hickory (bijlstelen) om ze een mooi effect te geven.


Het probleem is echter dat ik stukjes blanke nerven (zie foto, links essen, rechts hickory) blijf zien. Ik heb al van alles geprobeer maar ik blijf ze zien. Prima recept, zorg er alleen wel voor, dat je alle vettigheid zoals ook terpentine en wat ze tegenwoordig wasbenzine noemen, ver uit de buurt houdt tijdens het kleuren met waterbeits. Alles moet vetvrij blijven! Ik ken geen waterbeits op acrylbasis.


Ik gebruik alleen waterbeits op waterbasis (waarom heet het anders waterbeits ). Eventueel nog een scheutje ammoniak toevoegen. Koop en verkoop waterbeits eenvoudig op Marktplaats. Het is hier en daar te koop in kleine zakjes. Poeder oplossen in liter lauw water en u heeft een natuuurlijke mooie bruine beits. Polyuretan matched niet met in water opgelost poeder ( waterbeits ). Beitsen op basis van alcohol waren oude gedienden en ze werden verdrongen door de waterbeitsen die eenvoudiger zijn in gebruik en niet brandbaar natuurlijk.


Nu kan je met alcoholbeitsen transparante effecten krijgen of felle kleuren die je bij waterbeitsen niet bereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts