woensdag 28 december 2016

Stijl en kleuradvies

Leer ruimten aankleden en inrichten en doe kennis op van materialen, kleuren en vormen. Download de brochure voor meer informatie! Trainingen van Scheidegger! Ontvang alle opleidingsinformatie.


Binnen twee dagen in huis! Een carrière als Vastgoedmakelaar?

Met de vakopleiding Makelaar! Haal vandaag nog die design plafondventilators in huis. Vind opleiding trendwatcher. Vergelijk alle prijzen en bespaar tot wel via kiesproduct. Je uiterlijke kenmerken en je persoonlijkheid staan centraal.


Stijladvies en kleuradvies. Ontdek de kleuren en de stijl die bij je past. Welkom op de website van Stijl.

Voor een persoonlijke kleurenanalyse, kleur- en stijladvies of make-upadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Alleen of samen met je zus of met een groep vriendinnen, je bent van harte welkom! Stralend in jouw eigen kleur en stijl ? Echt jij in stijl geeft jou persoonlijk kleuradvies , stijladvies en kledingadvies en gaat op zoek naar de mooiste versie van.


Als kleur- en stijlconsulente kan ik u helpen een juiste keus te maken in uw kleur- en stijl van kleding. Ieder mens is uniek en vanuit dat oogpunt wil ik ook mijn werk doen. Vanwege de kleurenanalyse op maat en de goede recensies maar ook door veel ervaring en opleidingen in kleur, mode.


Just Beautiful Kleding- en Kleuradvies gekozen. Ik had al eerder elders een kleurenanalyse gedaan, maar ik had het gevoel dat ze mij niet in het juiste hokje geplaatst hadden. Bij een kleuradvies wordt allereerst gekeken naar wat jouw beste kleuren zijn.


De kleuren die het beste bij jou passen laten je stralen, maken je jonger en leveren complimenten op. Iemand in haar mooiste kleur straalt en valt op. Aan de hand van zes kleurgroepen wordt geanalyseerd welke kleuren bij jou passen. Stijl met Kleur geeft kleuradvies en stijl - en kledingadvies waardoor het beste van jezelf naar voren komt. Tijdens de adviezen ervaar je zelf de verschillen in kleuren en stijl en ontdek je wat voor jou werkt.


Je voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Tijdens een kleuradvies zoeken we met kleurendoeken en kleurkragen naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je hui ogen en haar.

Ik heb ervaren dat workshops gezellig en leerzaam zijn doordat je met elkaar mee kunt kijken. Uitgebreid stijl- en kleuradvies. Vragen, twijfels en onzekerheden… Wat zou het fijn zijn als je precies wist welke kleuren het mooiste in jou naar boven halen. Welke details nét het verschil maken.


En welke stijl echt laat zien wie je bent. Betaal niet teveel voor Bert Plantagie Stoelen en bespaar tijd! Met mijn bedrijf STIJLIDEE werk ik vanuit de regio Utrecht en geef kleuradvies aan particulieren en bedrijven. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de laatste kleurtrends en nieuwste verftechnieken. Tijdens het kleuradvies wordt rekening gehouden met lichtval, ligging en materiaalkeuze.


We bepalen voor ieder van jullie de stijl die het beste bij je past en ik geef tips hoe je de stijl verder kan uitbouwen of kunt veranderen. Door deze workshop leer je anders kijken naar kleding die je draagt en wat je daarmee (on)bewust uitstraalt en weet je hoe je met lijnen, asseccoires en andere tips je kleding tot een eigen stijl kunt maken. Second Impression geeft advies over uiterlijke communicatie en presentatie: kleuranalyse, zakelijk kleding en stijladvies. Eigenaar en imago consultant Desiree Grijpma-Hidding adviseert professionals, ondernemers, managers, ZZP’ers, zakenmannen en vrouwen en bedrijven op het gebied van kleur, stijl en imago.


Dit alles in een persoonlijke en prettige sfeer. Samen met mij ontdekt u wat uw persoonlijke beste kleuren en stijlen voor kleding en make-up zijn. U vindt op deze website informatie over Kleur en Kleding advies praktijk.


Een eerste indruk is slechts in enkele seconde gemaakt. Dus wil je je van je allerbeste kant laten zien door jouw positieve en stijlvolle uitstraling. U wenst een andere uitstraling, maar u weet niet waar te beginnen?


Of het nu voor een sollicitatie is of voor een andere gelegenheid. Zoek niet langer en laat u adviseren door iemand die u op een aangename manier kan bijbrengen dat u slechts één kans krijgt om een eerste goede indruk te maken en dit dankzij stijl kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts