dinsdag 20 december 2016

Magis air armchair

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Dé Magis webshop van Nederland. Nú op voorraad dus snelle levering. Stel je Magis vragen aan onze interieurspecialisten.


Magis air armchair

Kies uit producten vanaf € 985. User navigation on our Website. Utente sul nostro Sito web. De hoogte van de stoel is 7centimeter en de zithoogte is centimeter. To learn more, see the Cookie Policy of Magis S. Deze designstoel, ontworpen door Jasper Morrison is erg praktisch.


De Air - Armchair is stapelbaar. Dat maakt deze design stoel ook zeer geschikt voor een kleinere leefomgeving. De stoel is gemaakt van polypropyleen in combinatie met glasfiber.


Magis air armchair

Zijn armleuning loopt zwierig door als poot tot op de grond. In de zitting zit een uitsparing die voor een luchtig effect zorgt of als handvat dient als je een paar stoelen op elkaar wilt stapelen. Leverbaar in frisse kleuren. Deze stoel is geschikt als kantine stoel of als terrasstoel, maar ook als bezoekersstoel, of om thuis achter je bureau te zetten. Zoals de naam al doet vermoeden is de stoel uitgerust met armleggers.


Hij is stapelbaar tot maximaal stuks. De design stoel Air - Armchair van Magis is ontworpen door Jasper Morrison. De stapelbare Air - Armchair SDis geheel gemaakt van polypropyleen met glasfiber. De stoel Air - Armchair van Magis is ontworpen door Jasper Morrison.


Magis air armchair

De bekende designstoel Air - Armchair van Magis is gemaakt van kunststof en daarmee ideaal voor binnen en buiten gebruik. Het handvat in de zitting maakt het mogelijk om de lichte Air - Armchair makkelijk te stapelen, maar ook om de regen weg te laten lopen als de stoel buiten staat. U krijgt direct een bevestiging. Bekijk het aanbod van jouw favoriete merk bij de Bijenkorf. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


De Magis Stoel Air - Armchair is opvallend mooi in al haar eenvoud. Magis - Air-Armchair : The Air Chair from Jasper Morrison for Magis is also available as armchair now in our Online Shop. De mooie lijnen geven de stoel een bijzondere uitstraling. Zeer comfortabel en praktisch.


Magis air armchair

Air Chair by Jasper Morrison for Magis , structure in polypropylene with glass fiber. Air is a stackable chair that has all the elements to seduce and conquer: the pastel colors, square shape with rounded lines, stackable and transportable thanks to the socket provided in the seat and especially single material, the result of good design. Stapelbare en multifunctionele design stoel, zaalstoel, kantinestoel met armleuningen. Geschikt voor gebruik buiten zoals in de tuin, op het terras en balkon.


Magis Air-Armchair Tuinstoel : maakt je interieur bijzonder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts