vrijdag 23 december 2016

Luxaflex rolhor super nova

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Dit is een rolhor van kwaliteit en eenvoudige bediening. De Super Nova bedient u door twee pennen op de onderlat naar binnen te drukken om hem te ontgrendelen. De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie.

Of bezoek één van onze winkels. De rolhor is praktisch toepasbaar bij ramen en deuren. Product: Super Nova , Super Classic Onderdeel: Veermotor. Voor rolhor maatvoering van 4tot 5mm breed heeft u een korte maat veer nodig.


Deze rolhorren kunnen zowel op de dag als in de dag gemonteerd worden en zijn leverbaar in diverse kleuren van profielen. Standaard montage (bij o.d.d.): cassette en geleiders worden separaat op het kozijn bevestigd. Volledige gaasopsluiting door RVS pen in de geleider. Te koop twee maal rolhor luxaflex super nova maten: breed 135cm.


Bekijk het gehele assortiment luxaflex.

Jaloezieën van alle merken op beslist. Nieuw: Rolhordeur Sencillo en Plissé Hordeur Volare. Slanke hardware van mm waardoor de deur nog subtieler is toe te passen in ieder interieur.


Ook uniek doordat deze naast het plissé gaas ook in vlak gaas leverbaar is en toch op iedere positie kan blijven staan. De prijs begint vanaf €voor hor. De horren worden standaard geleverd in witte, grijze of zwart lijst met zwart gaas. De horren zijn samen te stellen in een aantal systeemkleuren en gaaskleuren.


Rolhor Super Nova , Rolhor Super Classic. U kunt voor alles wat nu niet op deze website vindt, een offerte aanvragen. Eenvoudig aluminium jaloeziën bestellen. Het is dé specialist voor al uw Luxaflex binnen-buiten. Je komt het steeds meer tegen, kiep-kantelramen.


Ook daar kunnen we een hor monteren. Een duurzame oplossing die makkelijk oprolt en eenvoudig door geleiders naar beneden te trekken is waarbij het gaas perfect door zijn geleiders loopt. Expert Advies MetenMonteren Laagste Prijzen Gratis bezorgen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor. Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel alle naar binnen en buiten draaiende ramen en dakramen. Mooi, praktisch en veilig.

Word geleverd per stuks. Voor al uw Luxaflex en Somfy producten in Amsterdam en omgeving. Bosman Zonwering en Rolluiken is de specialist voor al uw zonwering en raamdecoratie. Met één handbeweging kunt u het horgaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of tegen het kozijn wordt bevestigd. Alle montagesteunen waterpas en in één lijn monteren.


Ideale rolhor voor uw draaikiepraam. Naast dat deze hor ideaal is voor uw dakraam, is de rolhor ook geschikt voor ieder draaikiepraam. Bij al onze horren worden standaard een handleiding meegeleverd.


Mocht er in een onverhoopt geval geen geleverd zijn, dan kunt u ze hier online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts