dinsdag 13 december 2016

Achterwand kookplaat glas

Een Achterwand Voor De Kookplaat Van Glas. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Specialistisch advies nodig? Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis, eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit.


Maak van je huis een thuis.

Bekijk ons groot assortiment kookplaten en bestel online. Voordelen keuken achterwand van glas. Glazen keuken achterwanden hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen (zoals tegels en rvs) die gebruikt worden voor plaatsing tegen de keuken achterwand. Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen.


Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen. Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water.

De achterwanden kunnen gemaakt worden met spitse of afgeronde hoeken. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden.


Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Zolang de achterwand van je keuken maar redelijk vlak is kunnen we er glas tegenaan plaatsen. Zelfs over oude tegels heen. Het glas wordt namelijk op kleur gemaakt, waardoor je de oude muur er niet meer doorheen ziet.


Zo werken we in één klap alles netjes weg. Een keukenwand van Glasbestellen. Het spatscherm is gemaakt van hoogwaardig glas en is hittebestendig en dus. Het leuke aan glas is de verschillende kleur mogelijkheden. Je kan namelijk kiezen voor blank glas maar glas kan ook gespoten worden in verschillende kleuren.


Het is de kers op de taart, de glazen achterwand maakt het helemaal af. Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat ). Maar je ziet bijna niet dat het vuil is!

Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook. De keukenachterwand waar het glas opgeplakt wordt moet strak afgewerkt zijn. Houdt rekening met de hoogte van een glazen achterwand , deze kan massief over komen als deze te hoog wordt, hetgeen afbreuk doet aan uw nieuwe spatwand. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel.


Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Design je glazen achterwand zelf. Met de glazen keukenachterwanden van GLASSby maak je van koken een feestje. Personaliseer de ruimte achter je (gas)fornuis, elektrische kookplaat of gehele aanrecht voor het ultieme huiselijke gevoel! Een achterwand is geschikt voor plaatsing boven een fornuis of kookplaat.


Bestel je gepersonaliseerde achterwand. Naast een strak design van uw keuken zorgt de achterwand ook voor eenvoudige reiniging. De plaat is immers helemaal glas en van rvs welke ook in professionele keukens gebruikt wordt.


Hygiëne in de keuken In plaats van tegels kan u ook gebruik maken van glas als achterwand. Deze vorm van keuken achterwand design is een originele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven met glas. Spetters en vuil die bij het koken worden veroorzaakt, zijn zo eenvoudig van het glas te verwijderen. Keuken achterwand glas met print. Glas als achterwand in uw keuken.


Ook onze glazen keuken achterwanden met print zijn erg populair. Dit komt doordat onze prints een tijdloze en unieke uitstraling hebben. Of u nou opzoek bent naar een achterwand met een reliëf print of een achterwand met een graffiti print. Wij hebben voor ieder wat wils.


Niet voor niets zijn is glas in het interieur een opkomende trend. Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas op kleur toepassen (behalve Lacobel). De glazen (keuken) achterwanden zijn gehard en hierdoor hittebestendig.


Als je na enkele jaren uitgekeken bent op een kunststof keuken achterwand , dan kun je het complete wandpaneel in één geheel demonteren en de nieuwe achterwand weer op dezelfde plek monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts