woensdag 21 december 2016

Bronzen olifant

Dieren Beelden van Hoge Kwaliteit Dé Beeldjes winkel van Nederland! Voordelig gereedschap van Redbrick Klantenservice op maat. U krijgt direct een bevestiging. Met een bronzen olifant beeld haalt u een stukje Afrika naar uw eigen tuin of woning.


Bronzen olifant

Sommige olifanten beelden zijn echter van een formaat die het toelaat om gemakkelijk verplaatst te worden. Koop en verkoop bronzen olifant eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Informatie over dit bronzen olifant beeld.


Dit beeld kunt u in het echt bekijken in onze showroom. Bronzen olifant beeld met veel detail afgewerkt. Het bezoeken van onze showroom kan op afspraak. Goede staat, gebruikt met enige. Elk bronzen beeldje kenmerkt zich door zachte contouren, spanning, kracht en emotie.


Het zijn prachtige bronzen kunstwerken die bovendien zeer betaalbaar. Dit bronzen beeld is een hommage van hoge kwaliteit aan de indrukwekkende dierenfiguur van Rembrandt Bugatti. Dit sculptuur is gebeeldhouwd door de Portugese kunstenaar Milo.


Het beeldhouwwerk is gemonteerd op een stevige marmeren voet en gemarkeerd met de handtekening van de kunstenaar Milo. Heel mooie decoratieven bronzen kop van een olifant , gemonteerd op een houten achterwand. Mooi beeld van een Afrikaanse olifant is een mooi blijvend bronzen cadeau of geschenk aan verzamelaars en liefhebbers van bronzen olifant beelden.


Bronzen olifant

Zoals te zien op de fotos een hoogwaardig en decoratief werk in natuurgetrouwe stijl. Mooi vormgegeven beeld van een olifant , gemaakt van 1 brons met een minimale kopergehalte van. Mooi om u huis of bedrijf aan te kleden, maar zeker ook een mooi.


Gratis verzending in Nederland. Onder de merknaam Bronzartes bieden wij u een grote collectie bronzen beelden, zonnewijzers en fonteinen aan. Een mooi blijvend bronzen cadeau of geschenk aan verzamelaars en liefhebbers van bronzen olifant beelden. Een bronzen olifant Afrika.


Bronzen olifant

Javascript is uitgeschakeld. Met ivoorkleurige slagtanden. Zeer fraai voor de woning. Vind de beste selectie bronzen olifant fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bronzen olifant voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben,. De Afrikaanse bronzen beelden zijn unieke kunstobjecten. Een unica Afrikaans bronzen beeld is exclusief omdat de kunstenaar er slechts één heeft gecreëerd. Alle beelden zijn in brons gegoten. Art Unica garandeert de echtheid en uniciteit van deze bronzen beelden van internationale professionele kunstenaars waaronder Patrice Balma.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het topstuk, een bronzen olifant , gesigneerd door kunstenaar A. Een centimeter hoge pendule in de vorm van een olifant € 11. De duizend beeldjes waren door koningin Beatrix en de prinsessen Irene, Margriet en Christina geschonken. Kunstenaar: Marius Verhagen. Afmeting : LxBrxHo 1x 1x 1cm.


De olifant met wijd staande oren is zéér geschikt als relatiegeschenk. De Aziatische olifant heeft kleinere oren, een bolle rug, gladdere huid en één vingerachtig uiteinde op de punt van de slurf. Olifant met wijd staande oren.


De ronde ribbels op de kiezen zijn smaller bij de Aziatische olifanten, terwijl die van de Afrikaanse olifant meer ruitvormig zijn. Daarnaast heeft de Aziatische olifant bulten op zijn kop en een aantal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts