dinsdag 20 december 2016

Bloesemboom binnen

We zijn super blij met onze bloesembomen. Binnen drie dagen was onze bestelling in huis zoals jullie beloofden. Hebben al veel complimenten van onze klanten gekregen. Naast mijn Japanse bloesemboom in de woonkamer zithoek, begon het weer bij mij te kriebelen, want ja, je kunt niet genoeg bloesems in huis hebben, toch?


De hal op de bovenste verdieping is al bijna drie jaar zo saai als het maar kan.

En dat terwijl er een zee van licht naar binnen komt, de ideale ruimte om iets ‘geks’ mee te doen. GRATIS bezorging vanaf €5-. Bloesemboom luxury white, 1hoog. Deze vaas is een van de vele mogelijkheden die we aanbieden. Een bloesemboom brengt kleur in de tuin!


Door de plant binnen te zetten, is de kans hierop vele malen groter in vergelijking met olijfbomen die buiten staan. Zet je de olijfboom overigens eerst buiten en daarna pas binnen , kijk dan niet gek op als het blad afvalt. Dit is normaal voor de olijfboom.

Na verloop van tijd zal het weer aangroeien. Easyplants helpt u hierbij. Wij hebben het meest complete aanbod aan kunstbomen en kunstplanten. Binnen dit aanbod aan kunstbomen kunt u kiezen voor één bepaalde soort kunstboom, of juist variatie aanbrengen in uw interieur door middel van verschillende soorten kunstbomen en kunstplanten.


LED BLOESEMBOOM - CM - KOEL WIT - LED. De bloesembomen zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes en vormen. Potten ook leverbaar in verschillende kleuren, soorten, enz. Voor meer informatie en prijzen, neem contact op via Www. Stylerzverzorgt graag uw exclusief zijden bloemwerk, bloesembomen , magnoliabomen of kunstbomen.


Dit kunnen wij verzorgen voor kantoor, winkel, hotel, event of. Deze bloesemboom bestaat uit echte houten boom takken rondom omhoog. Dit schuin vanuit de basis.


Deze aanbieding in zacht roze en in wit verkrijgbaar. Hou er rekening mee dat u de boom minimaal 20cm in de pot in-graaft ivm de stevigheid. Waar je hierbij onder andere op moet letten is de kwaliteit van de tak.


Een goede tak is robuust en niet hol van binnen zodat deze niet breekt. Verder moet de tak goed gedroogd en het liefst geïmpregneerd zijn zodat deze na een tijd niet gaat rotten.

Bent u opzoek naar bloesemtakken? Bekijk onze webshop voor de rest van het aanbod! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan is de nep bloesemboom wellicht iets voor u. Deze boom staat heel het jaar door in bloei en toont de mooiste kleuren.


PalmbooDe palmboom voor binnen is vaak wat kleiner dat de palmboom die men gewend is. Kunstboomkunst maakt allerlei bomen. De boom zorgt voor een tropische sfeer en is aanzienlijk uitbundiger dan de bonsai. U kunt bij ons terecht voor bomen en grote planten tot zes meter hoog, voor binnen én buiten.


Met klein of groot bla voor op een schaduwplek in uw interieur of op een plaats in de volle zon. Onze plantenbakken en -potten zijn zorgvuldig geselecteerd en veelal handgemaakt in Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts