dinsdag 29 november 2016

Itho ventilator

Kies zelf uw gewenste leverdatum. Bestel nu en betaal achteraf! Nu met Laagste Prijsgarantie! HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar!


Vind itho ventilator het nu op Kensaq. Wilt u na het douchen ook direct in de badkamerspiegel kunnen kijken? Uw toilet automatisch fris achterlaten voor de volgende bezoeker?


Zonder steeds opnieuw te moeten poetsen? Hiermee kunt u uw badkamer en toilet optimaal ventileren. Ventilator voor alle vertrekken.


Itho ventilator

ITHO Woonhuisventilatoren CVE ECO RFT, zeer stil, goedkoop en energiezuinig in gebruik. Leverbaar met randaarde of perilex stekker. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment ventilatieboxen van dit hoogstaande merk. Plafondventilatoren ITHO in maten 120cm 140cm in wit en zwart PVD 125W PVD1PVD 126Z woningen, kantoren, winkels, bedrijfshallen, productieruimten horeca. Deze badkamerventilator kunt u zo instellen dat de ventilator na het uitschakelen van het licht nog een bepaalde tijd blijft draaien.


Een badkamerventilator met timer kan je zo instellen dat deze gedurende een bepaalde tijd nog blijft draaien. Daarnaast zijn er ook ventilatoren die automatisch inschakelen bij een te hoge luchtvochtigheid. Bij een trekkoord model is de ventilator voorzien van een trekschakelaar met koord zodat je de ventilator gemakkelijk aan en uit kan schakelen. Itho Daalderop ventilatieboxen. Gratis verzending vanaf €100.


A-merken voor internetprijzen. Snel geleverd met Thuiswinkel Waarborg. Kwaliteit, service en lage prijzen! Schrijf de eerste review over dit product. Een ventilator is een uitstekend middel om vochtproblemen of schimmelvorming in de badkamer of op het toilet te voorkomen.


Onze winkels beschikken helaas niet. Om dit op te lossen kun je kiezen voor een ventilator met een naloop-timer. Deze zorgt ervoor dat de ventilator na het uitschakelen van het licht nog enige tijd aan blijft. De nalooptijd is zelf in te stellen.


Hygrostaat: Een hygrostaat is een vochtsensor. Wanneer de badkamer te vochtig wordt gaat de ventilator automatisch aan. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Niet alleen kunt u al onze ventilatoren gemakkelijk online bestellen, ze worden ook nog eens bijzonder snel bij u thuisbezorgd. Nadeel: als je de ventilator aan zet, dan moet je er ook weer aan denken hem weer uit te zetten, anders wordt je badkamer koud.


Je blijft dan warme lucht wegblazen. Soms wordt de ventilator aangesloten op dezelfde schakelaar als het licht. De ventilator doet het dan zolang het licht brandt.


CVtotaal: servicepartner van Essent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts