dinsdag 29 november 2016

A4 fotolijst

A4 fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Fotolijsten , behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Kwaliteit zonder compromissen.


A4 fotolijst

Nu bestellen al vanaf € 195! Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.


Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Maak jouw fotolijst Auniek in zijn soort. Je kunt tevens aangeven wat voor soort glasplaat jij wilt bij jouw fotolijsten A4. Ga je voor helder glas, of is een ontspiegeld glas een betere keus voor jou? Daarnaast zijn al onze fotolijsten vakkundig gemonteerd.


Afotolijst neerzetten of ophangen. Een fotolijst Aformaat is meestal uitsluitend bedoelt om opgehangen te worden en is dan niet voorzien van een staander om de fotolijst neer te zetten. De veelzijdigheid van de fotolijst 21x2( fotolijst A) zit niet alleen in het gangbare formaat. De fotolijsten Azijn namelijk te verkrijgen in allerlei kleuren en stijlen.


Van eenvoudige eikenhouten lijsten tot barok gouden lijsten, u bestelt alle soorten en stijlen gemakkelijk op fotolijsten. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.


A4 fotolijst

Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.


Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? De glazen fotolijst kan gevuld worden met uw eigen poster, maar er zit ook al een leuke poster bij met een eigenwijze Zusss tekst! De houten standaard maakt het geheel helemaal af en.


Bij ons koopt u uw fotolijst met een standaard afmeting of een fotolijst volgens uw specificaties. Deze transparante fotolijst wordt geleverd inclusief veer, waardoor u direct het bijzondere effect van een dubbelglas fotolijst kunt ervaren. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties.


De totale maat van de fotolijst is te bepalen door naar de profielbreedte te kijken. In elke lijst wordt er daarom een foto weergegeven met daarop een profieltekening, zodat je de hoogte en breedte en dus het totale formaat van de fotolijst kunt zien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts