donderdag 10 november 2016

Betreden op eigen risico sticker

Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. In twee formaten verkrijgbaar. Sticker betreden op eigen risico. Als u een ander formaat wilt, dan kunt u ons een mailtje sturen en even het gewenste.


De lamineerfolie beschermt de sticker tegen verkleuring en weersinvloeden, waardoor de sticker jaren lang goed blijft.

Full Colour sticker wordt gemaakt op hoogwaardig vinyl. Deze sticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Staat het formaat dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Pictogram sticker betreden op eigen risico.


Wilt u een artikel op maat? Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen. BETREDEN OP EIGEN RISICO stickers.

Deze op maat gemaakte pictogramstickers bestelt u eenvoudig in simpele stappen in. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De Speeltuin betreden op eigen risico stickers (groen) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tevens in spiegelbeeld. Door de sticker in spiegelbeeld te drukken kan deze aan de binnenkant van een raam geplakt worden zodat deze van buiten goed zichtbaar is en tevens beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.


De sticker blijft mooi strak en heeft een zeer lange levensduur vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Pimp je deur op met deze deursticker. Vorige Artikel van Volgende.


Hierdoor kan deze zelfklevende sticker in heel veel gevallen gebruikt worden. Alles is mogelijk en de meest gekke wensen komen uit. Het programma wordt gepresenteerd door Tim Senders en Daan Boom. Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen!


Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland. Uw waakbord wordt rechtstreeks gedrukt op aluminium en mooi glimmend afgelakt. U kunt zelf een leuke tekst bedenken of een tekst gebruiken van Puppyplaats zoals afgebeeld hierboven: Waakbord: PAS OP VOOR DE HOND! Is het aanvragen van een bordje betreden op eigen risico genoeg, en waar kun je die krijgen?


Betreden op eigen risico met eigen foto in verkeersbordkwaliteit! Maak prachtige full colour stickers van uw foto,.

In Betreden Op Eigen Risico wordt de studio op zijn kop gezet. Dit bord geeft aan dat het betreden van het gebied of de ruimte na dit bord volledig op eisen risico is. Op deze manier zijn voorbijgangers gewaarschuwd. Dit bord is lichtgewicht omdat het gemaakt is van geperst aluminium.


Rood-wit waarschuwingsbord dat aangeeft dat betreden van het gebied achter dit bord voor op eigen risico is. Het impliceert dat het gebied wel betreden mag worden, maar dat er wellicht specifieke instructies zijn om dit ook veilig te doen. Bestel veilig: Agradi Bord Betreden Op Eigen Risico.


Veiligheids bord Verboden Toegang art. Grijpmachines op de kermis zijn leuk, maar je zakgeld is snel op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts