vrijdag 25 november 2016

Hoezen voor kussens loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Alle loungesethoezen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinmeubelhoezen. Bij Kussenhoezengigant kunnen we kussens met allerlei verschillende maten produceren.


Hierdoor zijn wij altijd in staat om kussens voor uw loungeset te produceren, ongeacht het formaat. Vooral richting het najaar, als het weer slechter wordt, moeten deze kussens natuurlijk naar binnen. Om ze te beschermen tegen de regen en het vochtige en grillige winterweer.


U wilt uiteraard uw loungeset en kussens zo goed mogelijk bescherming tegen de invloeden van het weer. Uw loungemeubels dekt u gemakkelijk af met een tuinmeubelhoes. Echter wordt het niet aanbevolen uw kussens voor een langere periode onder uw tuinhoes te laten liggen. Maak je loungeset compleet of geef hem een make-over met nieuwe kussens Groot assortiment loungekussens Verschillende kleuren.


Hoezen voor kussens loungeset

Florance kussens hebben als voordeel dat deze gemakkelijk te vormen zijn. Doordat de vulling flexibel is kunnen deze kussens bij levering nog wat kleiner lijken. Had U reeds bestaande kussens , maar wilt U Uw kussens geheel vervangen door nieuwe kussens , dan bieden wij U ook de mogelijkhei en dit geniet ook onze voorkeur, om Uw oude kussen hoezen op te sturen, zodat wij de metingen voor U verrichten en u zeker bent dat de kussens in de correct maatvoering worden gefabriceerd. Omdat beschermhoezen veel te voorduren krijgen, is een goede kwaliteit belangrijk zodat de hoes bijvoorbeeld niet gaat scheuren bij een flinke wind.


Voor een hoge kwaliteit zit u bij bescherm- hoezen. We zijn erkend door zowel Thuiswinkel. CBW, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw aankoop veilig is. Met een tuinkussenhoes bescherm je jouw tuinkussens tegen vuil en vocht. Hoezen voor tuinkussens zijn er in verschillende soorten en maten, voor de kussens van je tuinstoelen of je loungeset.


De hoezen zijn vaak in de vorm van een tas, zodat je ze eenvoudig wegzet en ze sluiten met een gemakkelijke rits. Nog een mooie loungeset staan, maar zijn de kussens niet mooi meer? Vervang alleen de hoezen , kies jouw nieuwe kussen hoezen via onze maatwerk module.


Als u een loungeset heeft raden wij u aan een loungeset beschermhoes bij de loungeset te nemen om de levensduur van je loungeset te verlengen. Een loungeset beschermhoes van Tuinmeubelen. Vogelpoep, Verkleuring, bladeren en buurtkatten. Ontdek ons ruime assortiment!


Beste resultaten voor kussens loungeset op Finecomb. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Deze loungeset kussens hebben een moderne look en zijn net als de Florance in verschillende kleuren te verkrijgen.


Specifiek op zoek naar kussens voor een zelfgemaakt palletmeubel? Bekijk dan hier onze palletkussens. Wij adviseren altijd om de loungeset kussens op te bergen, ook als ze onder een overkapping staan. Neem de maten op van de kale vulling, niet van complete kussens of van bestaande hoezen ! Hier kan namelijk heel snel een centimetertje meer ontstaan, waardoor jouw nieuwe hoezen te groot kunnen worden. Beschermhoes voor een hoek lounge set.


Hoezen voor kussens loungeset

Met de hoezen van Outdoor Covers is uw tuinmeubilair optimaal bescherm wat zorgt voor een lange levensduur. Hoezen zijn niet 1procent waterdicht en kunnen verkleuren. Met een waterdichte loungeset hoes kunt u genieten op elk gewenst moment van uw loungeset.


Loungeset hoes waterdicht. Met de waterdichte beschermhoes zorgt u ervoor dat als u even een moment voor uzelf heeft, lekker languit in de zon wilt liggen of juiste lekker bij wilt kletsen met vrienden of familie kunt gaan zitten in een handomdraai. Bent U reeds in bezit van lounge kussens maar zijn deze geheel versleten, wij kunnen U goedkope loungeset kussens vervangen of alleen Uw loungeset kussenhoes vervangen. Hiervoor bieden wij U ook de mogelijkheid om Uw oude kussen hoezen naar ons op te sturen, zodat wij dezelfde afmetingen exact voor U kunnen produceren. Onze mooie kussens zijn geschikt voor verschillende toepassingen en vele soorten (tuin)meubels.


Hoezen voor kussens loungeset

De mooiste kussens in alle kleuren. Voor ieder meubel kunt u bij LOUNGEKUSSENS. NET terecht voor de mooiste kussens op maat. Dit pakket bestaat uit vuil- en waterafstotende kussens. Ze kunnen dus een goede bui hebben.


De hoezen hebben een rits en kunnen zodoende worden gewassen op graden. De kussens zijn gevuld met hardschuim- Deze set kuss. Dit wil echter niet zeggen dat uw loungeset volledig luchtdicht wordt afgesloten.


AeroCover heeft immers speciaal materiaal ontwikkeld voor de hoezen , materiaal dat nog steeds voldoende kan ademenen. Zo krijgen vocht en schimmel geen vat op het materiaal en kunt u langer van uw loungeset genieten dan wanneer u uw loungeset onbeschermd laat staan. Er zijn speciale hoezen voor loungesets, deze kunt u gemakkelijk over uw loungeset plaatsen. Zo is uw loungeset beschermd tegen de meeste invloeden van buitenaf. Het is wel aan te raden om de kussens uit de banken en stoelen te halen en deze in een opbergtas voor kussens te stoppen.


Daar hebben we luxe opbergtassen voor. Heb je een mooie loungeset , dan kun je vier tot zes kussens hiervan in een handige UV-werende tas opbergen. Bewaar ze koel en droog tot volgend seizoen en je kunt er weer heerlijk op zitten. Nog even een tip: zorg dat de kussens niet nat in de tuinmeubelhoezen gaan.


Daardoor kunnen ze gaan schimmelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts