maandag 14 november 2016

Glas in lood ontwerpen

Vind glas in lood het nu op Kensaq. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Deze voorbeelden kunnen een inspiratiebron zijn voor nieuwe projecten. Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerp of i deeën laten realiseren. De voorbeelden zijn ingedeeld om op die manier gemakkelijk te kunnen zoeken.


Voor het ontwerpen van glas - in-lood kunt u inspiratie opdoen uit bestaande voorbeelden of u gebruikt uw eigen fantasie. Bij het maken van nieuw glas - in-lood moet er vaak een ontwerp gemaakt worden. Wij kunnen voor u ontwerpen of samen met u. Dit kan bij u thuis of op het atelier.

Een ontwerp kan worden gemaakt naar aanleiding van bestaand glas in lood of naar eigen idee. De glas in lood ramen moesten ook tussen het dubbel glas geplaatst worden. Voor een villa in Eindhoven hebben we een plafond gemaakt. Samen met de klant hebben we het ontwerp uitgezocht en uitgewerkt. Wilt u graag een brandschildering of een glas in lood paneel binnen een bepaald thema, maar heeft u nog geen uitgewerkt ontwerp ? Dan kunnen wij in opdracht een paneel voor u ontwerpen.


Dit geldt voor zowel standaard glas in lood panelen als voor gebrandschilderde panelen. Veronica Huisintveld Klein detail van de nieuwe glas in lood panelen in de zachte pastel tinten. Nieuw glas in lood in een nieuw huis. Ook mogelijk in doorzichtig glas , in dubbel glas geplaatst.


Ontwerp uw eigen unieke raamfolie glas in lood. Print uw eigen design glas in lood op folie. Ben je geinteresseerd in glas in lood , dan zijn er sites waar je honderen ontwerpen kunt vinden.


Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas - in-lood , tiffany en brandschilderen. Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service.


Niets is zo mooi als uw eigen ontwerp , u weet namelijk het beste wat u mooi vindt.

Bij een glas -in-loodraam is dit mogelijk, u kunt uw eigen creaties laten maken. Dit zijn niet alleen ramen, maar ook lampenkappen en raamhangers. Kleur, ontwerp en afmeting zijn vrij te bepalen. Na de bespreking wordt de schets eventueel gewijzigd.


Zodra het ontwerp is goedgekeur is het tijd om de glassoorten en -kleuren te bepalen. Eventueel maken we dan nog een schets in kleur. Daarna volgt de prijsopgave en bij akkoord word dan gestart met de uitvoering.


Wij hebben vele voorbeelden voorhanden van uiteenlopende stijlen glas - in-lood. De prijs van nieuw glas - in-lood wordt bepaald door veel verschillende factoren. Bekijk de prijzen van standaard ontwerpen op de website. Geniet van het licht en de sfeer die glas in lood aan je woning geeft. Het was nog nooit zo eenvoudig om glas in lood ramen veilig verpakt voor je deur gebracht te krijgen.


Bestel online en wij vervaardigen jouw glas in lood raam direct op ambachtelijke wijze, volledig op jouw maat. Atelier Kees is gespecialiseerd in ambachtelijk glas in lood , nieuw, reparatie, restauratie, brandschilderen. Van ontwerp tot fraai glas in lood paneel.


Er is veel mogelijk met sierlijk en stevig glas in lood met oog voor detail. Denkt u aan glas in lood ? U wilt meer licht in uw huis. Glas is een prachtig materiaal.


Zowel in klassieke als moderne vorm. Dit is het adres voor uw restauratie, reparatie, nieuw te ontwerpen en te maken glas in lood. In het voorste gedeelte van het glas atelier is de winkel Glitterenglas. Hoe meer vakjes met glas in lood , des te meer werk er aan verbonden is.


In het glasatelier kan glas in lood historisch en modern worden toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts