vrijdag 11 november 2016

Artifort eetkamerstoelen

Artifort eetkamerstoelen

Uitgebreide collectie Eetkamerstoelen. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Ontdek assortiment Eetkamerstoelen.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Groot Assortiment Op Voorraad. De grootste collectie eetkamerstoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel nu online!


Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Comfortabele design eetkamerstoel ontworpen door designer René Holten. Met extra steun in de rug. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin.


Artifort eetkamerstoelen

Het ontwerp van de Shark is geïnspireerd op het gelijknamige, gevreesde roofdier. Hierdoor wilt u langer tafelen. De Moulin eetkamerstoel is slank en stijlvol, ontworpen door de Franse designer Pierre Paulin.


Perfect voor aan de ontbijttafel of in een sfeervolle werkruimte. Moulin is een bescheiden design met een slank frame en gestoffeerde rug en zit. Deze artifort beso eetkamerstoel is bekleed met stof - artifort selecte 580. Beso, spaans voor kus, is een betaalbare en veelzijdi.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. Een andere kleur, leer of stof? Artifort Artifort design meubels. Kom eens langs in onze showroom.


Bestel online of kom langs! Stevig en met extra rugsteun, is het een heerlijke stoel voor een lange avond rond de tafel of voor een productieve vergadering. Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou. De fauteuil is uit te voeren met een trompetvoet, een draaibare trompetvoet en een kruispoot. Een moderne en comfortabele eetkamerstoel zonder armleggers.


Artifort eetkamerstoelen

Beschikbaar in stof Artofort Selecte 680. Dan weet u dat de Beso stoel is vernoemd naar het Spaanse woord voor kus! Deze stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en daarmee ontzettend veelzijdig. Naast de eetkamerstoel zijn er ook een Beso fauteuil en een barkruk.


Naar wens te personaliseren en keuze uit meer dan 1stoffen en soorten leder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts