donderdag 17 november 2016

Automatisch gordijnen sluiten

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Ontdek ons ruime assortiment! Bestel online of boek onze service! Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen!

Slide: automatisch systeem voor je gordijnen. Er bestaan al automatische systemen voor je gordijnen , waarmee je ze automatisch open en dicht kunt doen — maar voordat die systemen geïnstalleerd zijn, ben je heel wat uren verder. Sla de favoriete positie van je gordijnen op en stel vervolgens je gordijnen gemakkelijk zo in met één druk op de ‘My’-knop van je Somfy afstandsbediening. Aan te sturen met een timer.


Verbind je elektrische gordijnrails van Somfy met een timer en je gordijnen sluiten en openen zich automatisch op het tijdstip dat jij dat wenst. Een lichtsensor helpt als iemand regelmatig vergeet de gordijnen te openen of te sluiten , bijvoorbeeld door dementie. Even geduld nog en dan zullen al mijn gordijnen via Slide automatisch open en dicht gaan.


Nu zijn automatische deuren vanzelfsprekend en kijken we er niet meer van op, toen was het heel bijzonder.

Als je bij iemand op bezoek bent en je ziet de gordijnen automatisch sluiten kijk je toch even op. Hightech ontmoet klassieke raamdecoratie. Deze gordijnen kunnen, zoals de naam al aangeeft, automatisch worden bediend. De elektromotor die is verwerkt in het systeem zorgt ervoor dat u de gordijnen kunt openen en sluiten wanneer u wilt. Als je kiest voor een 230V motor is het met de meeste domotica-systemen eenvoudig aan te sluiten en kan hij vaak ook al automatisch openen of sluiten door er een klein rukje aan te geven.


De bediening kan simpel met Somfy, Klik aan Klik uit of Fibaro. Automatische gordijnen : de bediening. Elektrische gordijnen automatisch bedienen.


Met bijvoorbeeld een Somfy systeem kun je rolgordijnen, lamellen en jaloezieën automatisch laten openen en sluiten. Dat kan met zowel met bestaande gordijnen als met nieuwe raamdecoratie. Met een elektrische gordijnrails kun je via een eenvoudige knop al de raambekleding openen en sluiten.


U zoekt een elektrisch gordijn systeem dat op afstand te bedienen is en eventueel automatisch op tijd open en dicht kan? AUTOGORDIJN levert elektrisch gordijn systemen zowel toepasbaar voor overgordijnen als ook voor rolgordijnen. Op afstand bedienbare elektrische gordijnrails, open of sluit je gordijnen vanaf de bank met de bijgeleverde infrarood afstandsbediening.


Of bespaar energie en voor de veiligheid d. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Somfy elektrische gordijnrails zijn perfect voor moeilijk bereikbare of zware gordijnen. Al onze gordijnrails zijn compatibel met andere RTS-producten.


Curtains project van Henri Matthijssen. Gordijnen snel automatisch open en sluiten m. Binnen uur is dit project voor de volle 1 gehaald. Als je deze gordijnen plaatst, hoef je zelf niet meer uit je zetel te komen om het licht binnen te laten of het net te weren. In dit artikel kom je te weten welke types van elektrische rolgordijnen er zijn en hoe je ze kan bedienen. Klassieke gordijnen automatisch sluiten.


Dit artikel gaat over hoe je je gordijnen automatisch kunt laten openen en sluiten. Natuurlijk willen we het ook nog gewoon handmatig kunnen doen. Er zijn diversen mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Zo zijn er doe-het-zelf-pakketten waarbij je een motor koopt en deze zelf op je bestaande rails moet aansluiten.


Naast het automatisch inschakelen van uw verlichting kunt u nu dus ook uw gordijnen automatisch openen en sluiten , voor extra veiligheid in uw woning! De op maat gemaakte elektrische gordijnrail is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en staal voor een sterke, duurzame constructie. Stel op onze webshop zelf uw elektrische gordijnsysteem samen. U kunt de lengte, kleur, montage (wand of plafond), pakketzijde en soort bediening kiezen!


Ook kunt u uw gemotoriseerde gordijnen telefonisch bestellen of vraag een offerte aan. Bedieningsmogelijkheden voor uw elektrische gordijnen. Laat jouw huis een oase van rust en comfort zijn, waarin je de controle hebt over de gordijnen , raamdecoratie en verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts