vrijdag 11 november 2016

Franse spiegel met kuif

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen!


Al meer dan twintig jaar legt Michiel Wildschut zich toe op het selecteren, het restaureren en het verkopen van antieke meubels.

Hij is gespecialiseerd in antieke Franse en Italiaanse spiegels , Venetiaanse kroonluchters en Franse antieke kasten en armoires. Michiel is een bijzondere ambachtsman met veel inhoudelijke kennis en oog voor detail. Franse vergulde spiegel in de stijl van Louis XVI uit de 19e eeuw met muzikaal thema. Het spiegelglas is origineel voor deze spiegel.


Antiek franse bruidsspiegel. Met bevestiging aan achterkant. De lijst van de spiegel is heel en subtiel mooi gedecoreerd. Wat samen tot een prachtig en heel sfeervol geheel maakt.

U bent van harte welkom om onze collectie vrijblijven op afspraak te komen bezichtigen in een sfeervolle omgeving. U kunt de onderstaande kalender gebruiken om uw afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een afspraak. Verzenden is mogelijk, op risico van de koper.


Parijs - Franse Kuifspiegel met zwarte barok lijst. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Groot aanbod kasten online. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Een schitterende antieke Franse spiegel met een bijzonder mooie kroon. De kuif is gedecoreerd met in het midden een schelp, bovenop bloemen aan de zijkanten acanthus bladeren. Deze fantastische kroon is versierd met twee kindjes, boeket bloemen en krullen.


De spiegel is afgewerkt met bladgoud en heeft een fraaie parelrand. Franse antieke spiegels kun je online kopen en laten bezorgen bij Fransespiegels. Het glas is origineel en licht verweerd. Spiegels met kuif zijn er in vele maten en soorten, u kunt kiezen voor een spiegel met kleine kuif in de Franse stijl of voor een barok of extravagante kuif , mooi opengewerkt.


Spiegels in sierlijke vormen, rechthoekig of ovaal maar allemaal bewerkt met een mooie kuif bekijk ons ruime en unieke assortiment in de kleuren zilver, antiek goud.

Deze spiegel is hét voorbeeld van een barok spiegel , met de sierlijke lijsten en de stijlvolle kuif bovenop de spiegel. De zwarte kleur van de houten lijst geeft deze barok spiegel dé uitstraling die past bij dit klassieke ontwerp! De Parijs barok spiegel is een prachtige aanvulling op je interieur.


Prachtige antieke spiegel met kuif. De afmeting van de spiegel is circa 0. In de kuif is een cocon verwerkt en onderaan de lijst zitten sierlijke ornamenten. Bovendien heeft de spiegel weer in het glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts