vrijdag 25 november 2016

Ferm living muurstickers

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Keus Uit Alle Soorten Muurstickers Naar Eigen Wens! Haal vandaag nog die muurstickers in huis.


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.

Neem dan contact met op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Vrijwel zeker dat we het kussen toch kunnen leveren. Zo hebben ze prachtig behangpapier, leuke muurstickers , decoratieve objecten en verschillende designs voor keuken en badkamer. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm - Living , HK- living , Bloomingville, BePureHome en House Doctor.


In hun collecties zijn ook heel wat leuke en originele muurstickers terug te vinden voor jong en oud. De muursticker met wereldkaart is verkrijgbaar voor euro. Voor de beschrijfbare maandkalender betaal je euro.


Wil je de muurstickers op een andere muur?

Je kunt met krijt alle activiteiten voor de hele week op de muursticker schrijven. Zo vergeet je nooit meer een afspraak! Deze stickers zijn gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Ja, ook voor de jonge levensgenieters heeft dit hippe merk de leukste producten.


Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Ferm Living heeft een uitgebreid assortiment muurstickers. Ruim assortiment online bestellen! Interesse in ferm living ? Nu ferm living in onze webshop!


Geen verzendkosten (boven €5-). De Mini Dots muurstickers van Trine Andersen voor ferm Living zijn een geweldige manier om je muur snel en eenvoudig te decoreren. Je kunt ze op elk glad oppervlak plakken en je creativiteit de vrije loop laten. Wat een leuke bruikbare set sterren van Ferm - Living. Met deze muurstickers maak je op eigen wijze heel snel een vrolijke decoratieve muur.


Glow in The Dark Ster Muurstickers Deze glow in the dark muurstickers zijn in de vorm van een ster. Het zorgt er dan voor dat als je gaat slapen het niet meteen helemaal donker is. Een muur, een deur of een meubelstuk krijgen zo met weinig moeite een nieuwe look.

LET OP: de kleur vd sticker is magenta. Van grafisch tot zeer kleurrijk en van kinderkussens tot behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts