maandag 14 november 2016

Emaille schalenset

Groen brocante schalen set met witte binnen kant. Ook kommen en schalen shop je eenvoudig online op Xenos. Schaaltjes voor yoghurt of soepkommen bijvoorbeeld. Emaille schalenset uit de sixties!


De cremekleurige schalen hebben een azuurblauwe rand en passen als een nest in elkaar.

Groot formaat, middel en klein. Leuk om bijvoorbeeld je salade of lekkere hapjes in te serveren! Voor de andere items zie mijn adv,. Lage etagère (Frankrijk, kleur donker blauw) Prijs: 1euro. Er zit nog wat kleurverloop aan de buitenkant, de onderkant is een beetje caramelkleurig en de boven- en binnenkant is donkerbruin.


Een mooi stel, ideaal voor salades of het opdienen van bijvoorbeeld groenten. Leuk in de brocante keuken of om kleine brocante spulletjes in te bewaren. Alles past precies in elkaar en neemt dus lekker weinig ruimte in.

Superhandig voor thuis, maar ook voor in de tent, de caravan, het campertje of de boot of natuurlijk voor de picknick in het park! Pip Studio Blushing Birds Cakeschaal. Gastro by Ron Blaauw Schaal rond Ø cm. Op zoek naar een kom of schaal?


Bij Xenos hebben we een breed assortiment. Van soepkommen tot fruitschalen. Shop het hele assortiment op Xenos.


Begin van een dialoogscherm, inclusief navigatie met tabs om een account aan te maken of op een bestaand account aan te melden. Zowel registratie als aanmelding. In de originele staat of opgeknapt en voorzien van een mooie verflaag passend bij deze tijd. Vintage schalenset van Huizen Holland.


Keramiek geglazuurd in kleuren. De kleur van de grote en klein schaaltje rood is in werkelijkheid brandweerrood. In een super mooie kobaltblauwe kleur en gedecoreerd met een retro motief van vierkantjes en rondjes.


Het deksel sluit nog goed af dus je zou hem zeker nog kunnen gebruiken. De grote schaal heeft een prachtige voet en daarnaast hebben ze allemaal sierlijke bewerkingen. Design schaal Weer een fijn product uit de DoeGoods kartonserie.

En we moeten bekennen dat deze er ook fantastisch uitziet zónder dat er iets in ligt. Victoria porselein : brocante delige schalen set Gemerkt Victoria Czechoslovakia. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Uren in de keuken staan en daarna uitgebreid tafelen met de mensen om wie je geeft, wij houden ervan!


Maak die momenten extra bijzonder met een mooi gedekte tafel en. Metalen Schalen koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts