woensdag 30 november 2016

Montis axel showroommodel

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Showroom in Amsterdam, levering in heel Europa. De meubelen hebben een geheel eigen design met een persoonlijke uitstraling.


The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape.

Its notable frame, almost entirely hidden from view, creates an open appearance. The elements come finished on all sides and can be arranged flexibly, just like the pillows. Nu als showroommodel verkrijgbaar van €6.


Met zijn langgerekte zitvlakken is de AXEL een Hollands zitlandschap. De nuchtere vormgeving met zijn ongeëvenaarde zitcomfort is met recht uitgegroeid tot een eigentijds icoon. Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter.


Vraag naar onze scherpe prijzen. Zittend of liggen de nuchtere vormgeving zorgt altijd voor het juiste comfort.

Het geheel is opgebouwd uit rondom afgewerkte elementen die je flexibel kunt opstellen. Geniet van een ontspannen avond of ochtend. Zak relaxed weg in de royale kussens en geniet van de modieuze uitstraling. Montis Axel Xl in verschillende opstellingen.


Doordat de Axel Bank verkrijgbaar is in tal van uitvoeringsmogelijkheden hebben we slechts een selectie gemaakt die rechtstreeks in onze webshop te bestellen is. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met montis axel ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


De standaard kussens van het bankstel zijn gevuld met een mengsel van latex, waardoor de kwaliteit jarenlang behouden blijft en deze de typerende vorm van de Axel overeind houdt. Deze door Gijs Papavoine ontworpen elegante zitbank met heerlijke zachte kussens heeft een uitnodigende uitstraling. Het onderstel van de bank is bijna niet te zien, waardoor het lijkt alsof de bank geen verbinding heeft met de ondergrond. In onze design meubel outlet vindt u tientallen scherp geprijsde design bankstellen, kasten, tafels, stoelen en woonaccessoires. Hetbedrijf geniet internationale allure door de intrigerende designs.


De Axel XL-S heeft dezelfde afmetingen als de Axel XL maar is minder diep, namelijk cm. Kwaliteit ,snelheid en creativiteit komen op deze manier bij elkaar. De duidelijke lijnen, grote zitkussens en onopvallende poten kenmerken het uiterlijk van de Axel. Info over montis axel opruiming.


Resultaten van zoekmachines! Op zoek naar een aanbieding?

U kunt altijd wel een showroommodel of scherpe aanbieding gebruiken. Daarom is het voor u een uitkomst dat Brok Interieur deze showroommodellen in de aanbieding heeft. Er moet weer ruimte gemaakt worden in onze showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts