maandag 21 november 2016

Texeler wollen onderdeken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bescherming tegen koud weer met de staldekens van Horze. Praktische functies - nekbescherming, fleece en ademend. Haal vandaag nog die wol onderdekens in huis.


Texeler wollen onderdeken

Een onderdeken neem het vocht dat u verliest tijden het slapen moeiteloos op. Hierdoor blijft het bed zacht en droog aanvoelen. Onze wollen onderdeken is gevuld met zuivere lamsscheerwol en de bovenlaag is afgewerkt met de scheerwol van een volwassen schaap. Deze combinatie geeft de deken een koninklijke dikte en luchtigheid. De kracht van de natuur en een modern productieproces.


Die combinatie staat garant voor de beste wollen slaapcollectie. Geniet van weldadige warmte en veerkracht. Gegarandeerd luchtig slapen onder de wol! Van weiland tot slaapkamer.


Texeler wollen onderdeken

De onderdeken wordt op het matras geleg waar je vervolgens een molton hoeslaken op plaatst. Maak het af door het bed met je favoriete hoeslaken aan te kleden. Wollen onderdeken , optimaal comfort! Hier een wollen onderdeken en dat maakt net het verschil tussen een ijskoud bed en een behagelijk be met het instappen.


En inderdaa vanaf zaterdag zijn de wollen (onder)dekens en kussens weer (in de aanbieding) bij de Duitse Super - Die blauwe dan. Tevens is deze wollen onderdeken voorzien van een origineel wolmerk. Ook is deze onderdeken goed te gebruiken als uw matras zijn vorm verloren heeft.


Staldekens voor warmte in elk weertype zijn verkrijgbaar bij horze. Verschillende kleuren en maten staldekens van hoge kwaliteit. Droge warmte voelt altijd aangenaam aan, of het nu winter of zomer is. De andere maten zijn leverbaar in enkele werkdagen. De wollen onderdeken is met name bedoeld voor extra droge warmte.


Je bed voelt altijd droog aan. Een weldaad voor spieren en gewrichten! Heerlijk voor iedereen, maar zeker een aanrader als je reuma hebt! Door de unieke kenmerken van het zuivere scheerwol geniet u van een luxe onderdeken waar u in dat geval behoefte aan heeft. Een zeer gangbaar dekbed voor ons Nederlands klimaat.


Texeler wollen onderdeken

Op het label staat dat deze uitsluitend chemisch gereinigd mogen worden, maar dat kost behoorlijk wat. Texeler onderdeken Matrasshop. Kies uit producten vanaf € 595.


Prijs voor de maat x 2is 1euro. Bestellen van een wollen onderdeken. Cookie verklaring Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids, militaire dekens en babydekens.


Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Dus tip: markeer de dekbedden, anders moet je zoals ik proefondervindelijk bepalen welke van de warmer is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts