woensdag 16 november 2016

Wierook betekenis geuren

Wierook tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Ruim aanbod Aroma diffusers. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken Etherische olie.

Wij geven u de maximale korting op alle geuren. Bekijk nu de mooiste geuren. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Het vermogen om intuïtief te handelen wordt gestimuleerd door de gardeniabloem.


Het is een toegankelijke geur maar hij zal zijn diepere betekenis alleen prijsgeven als men bereid is om zichzelf over te geven aan de mystiek van zijn natuur. Vroeger was wierook uitsluitend afkomstig van twee bomen, de boswellia sacra uit Arabie en de boswellia papyrifera uit India.

De geur biedt bescherming. In de middeleeuwen was een correcte toepassing van wierook nog belangrijker, want elke wierook kreeg toen al zijn magische en astrologische betekenis. In de moderne magie In de moderne magie is wierook het symbool voor de elementaire substantie van lucht.


Het wordt aan de oostkant van de cirkel geplaatst om deze in te wijden. Of bij voldoende dikte, zoals Tibetaanse wierook , ook weer handgerold. Stokje of puntje worden aangestoken waardoor dit begint te branden als een kaarsje, na enkele seconden moet men dit vlammetje uitblazen waardoor het stokje begint te gloeien en zijn aangename geur kan verspreiden.


Mira wierook laat je even genieten van een mooi leven met geuren en kleuren. De pakjes zijn met de hand in vrolijke kleuren gemarmer wat elk pakje uniek en persoonlijk maakt. Met wierook wordt ook wel bedoeld de hars van de wierookboom. De oorspronkelijke betekenis van het woord wierook is wijrook (rook om te wijden). Daarnaast worden er nog altijd heel veel nieuwe geuren uitgevonden.


Soorten== ===Staafjes=== Met name. Het gebruik van onze kruidenwierook laat je de geuren en het gevoel van de natuur op unieke wijze ervaren. Deze keuze voor puur en absoluut heeft geresulteerd in een wierook waarbij de nadruk is verschoven van het ruiken van de geur naar het ervaren van de geur.


De namen van de geuren verwijzen naar de ervaring die de geur oproept. De Excellence Geuren helpen en begeleiden de beweging van uiterlijk naar innerlijk ervaren.

Volgens Chinese tradities wordt wierook volgens een strikt ritueel aangestoken. Eerst moeten er drie buigingen met knielingen gemaakt gevolgd door een buiging met de handhouding Namaskara mudra (handen op borsthoogte met de handpalmen tegen elkaar). Bekende geuren met betekenis Bij geuren werkt het zo dat je neus een heel basaal zintuig is. Je kunt het niet manipuleren, want je ervaart een geur als prettig of niet. Er zit eigenlijk niets tussen.


Wel is het zo dat geuren in verschillende ‘lagen’ komen en dus kan een geur primair niet aantrekkelijk zijn, maar na verloop van tijd wel. Wil je meer weten over de herkomst van de betekenissen dan kun je hier de een engelstalige introductie tekst lezen uit het boek Flowers and their Messages. Hier legt de Moeder aan kinderen uit wat de betekenis van bloemen is, geeft inzicht en advies over hoe met planten en bloemen om te gaan en hoe je contact maakt met bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts