woensdag 16 november 2016

Antifouling polyester boot

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bestel veilig en snel je Boots online bij van den Assem Schoenen. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Ontdek de nieuwe herfst- en wintercollectie boots van Scapino.


Scapino heeft een groot aanbod topmerken voor een verrassend lage prijs! De formule is ontwikkeld om de beste bescherming te bieden in zoet en brak water, en is uitermate geschikt voor boten van hout, staal en polyester.

Je kan deze antifouling tot wel maanden voor de tewaterlating aanbrengen. Deze antifouling is beschikbaar in potten van liter en 7milliliter en vier kleuren: wit, blauw, rood en zwart. Antifouling op polyester Antifouling : voorkom aangroei. Ligt uw boot in het water? Dan heeft u antifouling nodig!


Deze verfsoort – waar biociden, koper, chloorrubber en andere aangroei-werende middelen aan zijn toegevoegd – voorkomt dat algen, schelpjes en mosselen zich hechten aan het onderwaterschip. Breng op zwaar belaste delen een tweede laag antifouling aan. Na enige tijd is de antifouling overschilderbaar.

Voorzie boeg, kiel, roer en waterlijn van een tweede laag antifouling. Nadat deze goed is gedroog kan de boot tewater worden gelaten. Als u het aanbrengt op een kale polyester romp (gelcoat), adviseren wij u eerst de noodzakelijke primer aan te brengen. Als een 1-component systeem, adviseren wij het gebruik van Primocon. Vraag uw leverancier er eventueel naar.


De primers geven een relatief grove eindlaag, hierdoor hecht de antifouling ook goed. Na droging van de primer kunt u de antifouling aanbrengen. Behandeld polyester of polyester reparatie van uw boot.


Als de antifouling nog goed op het oppervlak hecht, is slechts een nieuwe laag antifouling voldoende. Iedere booteigenaar weet dus wel waarom ze antifouling aanbrengen op de boot. Helaas is het nog steeds zo dat het aanbrengen van de antifouling laag vele malen leuker is dan het verwijderen van de oude antifouling laag.


Het is dus niet gek om de anti-fouling aan te brengen over de bestaande laag. Hieronder behandelen we: -alleen antifouling -osmose-preventie systeem -alleen antifouling Kaal Polyester : Daar polyester een zeer glad en hard oppervlakte heeft, zal een antifouling hier maar moeizaam rechtstreeks op hechten. Daarom behandelen wij deze vaak met een zelfslijpende antifouling. Wat je ook vaak ziet is dat eigenaren de poetsbeurt in combinatie met antifouling laten uitvoeren als ze de boot willen verkopen. Bij polyester schepen: een versneld optreden van osmose (blaasvorming, waardoor het polyester wordt aangetast).


Aantasting van levensduur en waarde van uw boot.

Welke antifouling moet ik aanbrengen? Voor het antwoord op deze vraag moet u zich het volgende afvragen: Is mijn vaargebied uitsluitend op zoetwater? We wensen je veel shopplezier.


Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Ontdek onze boots en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag! Info over antifouling polyester boot.


Resultaten van zoekmachines! Ook als de boot stilligt komt er koper in het water terecht. Er is ook zelfslijpende verf met zink. Dit zorgt ervoor dat je boot zwaarder wordt wat weer zorgt voor nadelige vaarprestaties. Ook wordt de boot langzamer omdat de romp minder glad is.


Uiteindelijk bladdert je beschermlaag af en kan het polyester aangetast worden. Zorg er dus voor dat je boot goed geconserveerd blijft. Ook hier kunnen onze deskundige medewerkers voor u naar kijken. Zij weten precies welke antifouling geschikt is en waar de plekken zitten die wat extra aandacht nodig hebben. Zij kunnen tevens reparaties uitvoeren aan uw houten, stalen, RVS of polyester boot.


Bij het Drimmelen Yacht Center kunt u natuurlijk niet alleen voor antifouling terecht. Wij bieden een ruime keuze verf en antifouling voor het. In deze categorie vindt u verfproducten voor het behandelen van het onderwaterschip van een polyester boot.


Bescherm uw boot tegen aangroei, zoals schelpdieren, zeewier en slijm. Met een antifouling van International. In deze video legt Arne uit hoe je antifouling gebruikt. Dit product houdt het onderwaterschip van uw boot een jaar lang vrij van aangroei en algen.


Geschikt voor alle ondergronden, zoals polyester , epoxy, staal en aluminium. We hebben op het moment nog geen aangroei maar we willen dit graag zo houden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 17m2.


Het betreft een polyester romp en de schroef is van. Als u veel werk wilt besparen dan is het van belang dat zodra de boot uit het water komt en de boot op de bok staat de het onderwaterschip deze direct met hoge druk wordt schoongespoten. Zolang de antifouling nog nat is dan is de antifoulinglaag met schuursponsen eenvoudig schoon en glad te maken.


De antifouling laag is dan nog nat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts