vrijdag 18 november 2016

Tegel met foto en tekst

Beliebte Poster für deine Bilderwand. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Dankzij de snelle levering, namelijk binnen de 24u, kun je het tegeltje met je eigen foto meteen opmaken en morgen al schenken aan degene die het mooie cadeau mag ontvangen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend.


Denk bijvoorbeeld om een spreuk aan de wand te hangen of als een geboortetegel van jouw nieuwe neefje of nichtje. Een uniek cadeau om te krijgen en weg te geven. Vanaf nu is het ook mogelijk om uw eigen tegeltje te maken met een foto en tekst. Zo kunt u op elk tegeltje klikken dat hierboven gepresenteerd is en door op personaliseren te klikken heeft u de mogelijkheid om een leuk tegeltje te maken met foto en tekst.


En dankzij het handige ophanghaakje geef je hem binnen no-time een bijzondere plek, zelfs buiten. Met een van de speciaal ontworpen designs maak je jouw ontwerp compleet. Begin snel met personaliseren!


Maak hier je eigen tegeltje met foto en tekst tegen de laagste prijs! Een tegeltje maken met foto en tekst , uur service, unieke klantenservice. De tegel is voorzien van een speciale coating voor bedrukking.


Tegel met foto en tekst

Wij kunnen de voorzijde volledig bedrukken. Plaats in het design programma uw eigen foto op de tegel en zet eventueel een leuke bijpassende tekst op de tegel. Je eigen tegeltje met tekst en foto maken dat doe je natuurlijk bij de grootste en goedkoopste van Nederland. Tegeltje met tekst en foto.


Maar welk bedrijf is nou het goedkoopste in het maken van een tegeltje met tekst en foto en welk bedrijf levert absoluut de beste kwaliteit tegeltjes? Op deze pagina kom je daar achter! TEGELTJES bedrukt met je eigen spreuk of foto. Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden. Je kunt een tegeltje bedrukken met tekst of foto en deze ook cadeau doen.


Tegel met foto en tekst

Leuk als verjaardagscadeau, kraamcadeau of bijvoorbeeld als cadeautje voor een bruidspaar. Als je familie, vrienden of kennissen in het buitenland hebt wonen, dan zijn deze oud-Hollandse tegeltjes natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen als herinnering aan Nederland. Günstige Staffelpreise, Top-Marken, aktuelle Angebote. Foto tegeltje bedrukt met je eigen SPREUK en FOTO.


Maak een persoonlijk huwelijkscadeau, of geef een persoonlijk tegeltje bij een verjaardag. Voor elke gelegenheid kan je een tegeltje met foto en tekst laten bedrukken. Het tegeltje is gemaakt van keramiek.


Tegel met foto en tekst

Met het meegeleverde ophanghaakje kan je het tegeltje op de leukste plekken ophangen. Ik Vergeet De Laatste Tijd Mijn Stempels Steeds Om Te Pakken Ons Beste. Het is ook mogelijk om meerdere tegels te laten bedrukken met een foto.


De foto wordt dan verdeeld over bijvoorbeeld tegels of meer naar keuze. Het leuke is dat u bijvoorbeeld kunt kiezen uit vele leuke spreuken die bij u kan passen, maar ook een zelf verzonnen tekst kan leuk zijn om een tegeltje te laten bedrukken. Bij grotere oplages hanteren wij, vanaf stuks, staffelkortingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts