donderdag 24 november 2016

Radiator lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Kies zelf uw gewenste leverdatum!

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Goedkoper Dan In De Winkel.


Een design radiator met horizontale lamellen voor een moderne uitstraling voor woon- en werkprojecten. Wij hebben dit type radiator in een horizontale uitvoering zoals de Thermrad Alubasic, maar ook in een verticaal model zoals de Alustyle van. De radiator beschikt over lamellen een de voor en achterkant.


Dit zorgt voor een hoge warmteafgifte en geeft u de optie op de radiator om te draaien. Zo kunt u kiezen voor een afwerking met scherpe of ronde lijnen.

Een designradiator is een radiator die zo ontworpen is dat hij een blikvanger is, maar tegelijkertijd ook mooi kan wegvallen in de ruimte. Deze radiatoren wijken daarin duidelijk af van de gewone radiatoren. Steeds meer mensen kiezen hierom voor een designradiator voor in hun woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. Verticale radiatoren kunnen worden toegepast als een standaard maat niet geschikt is.


U kunt bij ons twee verschillende soorten verticale radiatoren kopen. Vanwege de afmetingen is het type radiator geschikt op plekken waar de wand niet erg breed is. Ook voor een glasoppervlak kan dit een uitkomst bieden.


Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! De grootste collectie radiatoren vind je hier! Designradiator verticaal met lamellen Hoge kwaliteitsstandaard in ons assortiment.


Eén van de mooiste radiatoren zijn de modellen met lamellen. Het is belangrijk om te weten welk type radiator jij nodig hebt, omdat het type samenhangt met de warmteafgifte en vermogen van de radiator. Radiatoren tegen lage prijzen. Hoe hoger het typenummer, hoe hoger de warmteafgifte en het vermogen van de radiator. Een type wordt aangeduid met cijfers.


Tegels, laminaat, sanitair, radiatoren en diverse bouwmaterialen gewoon te zien in onze showroom, zoals het uiteraard hoort!

Bij een radiator met één plaat en lamellen aan de achterzijde is het beter om geen radiatorfolie aan de radiator plakken. Bevestig de radiatorfolie in dit geval aan de muur, omdat je anders de lamellen inpakt en hierdoor de warmteafgifte van de radiator aan de ruimte beperkt. Tuinslang in de radiator slang steken en de vriesplug los draaien, nu loopt het hier uit. Daarna de onderste radiator slang los maken, en hier uit laten lopen. Je zult zien dat er een hoop troep uit komt.


Maar veelal hebben radiatoren juist een voor- en achterplaat en zitten daar tussen lamellen voor een snellere warmte afgifte. Onder lamellen bedoelen we de ribbels tussen de voor- en achterplaat van de radiator , welke je kan zien wanneer je boven de radiator tussen de platen kijkt. Voordelig verkrijgbaar bij Warmteservice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts