woensdag 23 november 2016

Trappen voor buiten

Ziet u het zelf niet zitten om de trap te plaatsen? Dan kunt u de trap door onze ervaren monteurs laten plaatsen. Bij Prijzentrappen bent u gegarandeerd van de laagste prijzen voor bouwpakket trappen. Trede hoogte aanpasbaar vanaf 2tot 21cm.


Buiten trappen met een doorsnede van 12 1en 160cm.

Hoogte 300cm Deze trap bestellen in de webwinkel DoeHetZelf- trappen. De spiltrap is een ronde trap die draait om een spil en neemt in vergelijking met andere trapsoorten minder ruimte in beslag. Door de spil in het midden is het zelfs ook mogelijk om de trap los in de ruimte te plaatsen.


Voor grotere ruimtes is de steektrap voor buiten een hele populaire buitentrap. Aluminium buiten trap hij bereikt een h. Trap voor buiten van aluminium. Nieuw Ophalen of Verzenden.


In dat geval moet het afstapbordes van de onderste trap wel tegen een muur of verdiepingsvloer bevestigd kunnen worden.

Het grote voordeel van deze trap is dat je vrij bent om de treden vast te zetten waar je wilt. Zo krijgt u een stevige, veilige leuning. Kies als afdekker van uw trap een 4. Indien de trap maar enkele treden beslaat is een leuning wellicht niet nodig.


Wat kost een houten trap op maat gemaakt en kunnen wij ook eerst een offerte laten maken? U kunt zelf eenvoudig en snel de prijs voor uw houten trap op maat uitrekenen. Middels Offerte aanvragen ontvangt u direct een prijsofferte. Vind de beste selectie trappen voor buiten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit trappen voor buiten voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Spiltrap voor buiten met traanplaat treden BVT30.


Deze trappen kunt u ook gebruiken als vlucht trap of brand trap. Een trap voor buiten in de tuin naar het dakterras of balkon. Speciaal behandeld voor buiten , en zijn dus weerbestendig. Betaalbare design trappen van staal of hardhout met een mooie leuning en balustrade?


Een kwalitatief goede en betaalbare trap voor binnen of buiten ? In onze webshop vind u een ruim assortiment aan doe-het-zelf spiltrappen en ruimtebesparende trappen voor in kleine ruimtes. Daarnaast verkopen we ook steektrappen.

Deze kunnen zowel recht als met kwartslag en dubbelkwart worden uitgevoerd. In funtie van uw specifieke situatie kunnen de JOMY trappen ook gebouwd worden voor een hogere of lagere nuttige last. Het draagvermogen van onze aluminium trappen werd meermaals getest.


Deze buiten trappen zijn weer bestendig. Wij begrijpen dat een metalen trap niet in elke situatie hetzelfde is. De leuningen zijn kunststof en het frame is verzinkt. Naast de vorm van de stalen trap zullen sommige trappen zwaarder belast worden dan anderen. Wij nemen deze zaken allemaal mee in een op-maat-gemaakt advies voor jouw stalen trap voor binnen en voor buiten.


Vind buiten trap op 2dehands - Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De buiten trap op deze foto, kunt u in onze webwinkel bestellen.


Stalen trappen op maat gemaakt voor in uw bedrijfs pand of als verdieping trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts