donderdag 10 november 2016

Spiegel interieur

Spiegel interieur

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump.


De actuele levertijd is: tot werkdagen. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Verrijk je interieur met een spiegel aan de wand. Bij Goossens vind je een ruim assortiment spiegels! Kwaliteit, voor een verrassend scherpe prijs!


Spiegels kopen doe je eenvoudig online bij Goossens. Of je nu gaat voor een modern interieur of een landelijke uitstraling, je vindt altijd de spiegel die bij je past. Een grote wandspiegel in de slaapkamer maakt de kamer ineens een stuk ruimtelijker.


Door de spiegel lijkt het net of de kamer groter is. Als je je haren wil kammen of make-up op doet is een goede spiegel onmisbaar. Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan.


Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Een grote spiegel tegen de muur vergroot de ruimte en met een ronde spiegel creëer je een ruimtelijk effect. Heeft je interieur een strakke en moderne uitstraling? Kies dan voor een spiegel met dunne randen, die strak is vormgegeven.


Spiegel interieur

Wat je wensen ook zijn, voor elke plek is er een bijpassende spiegel. Zowel de kleur(en) als de maat. Heb je een mooie spiegel gezien in ons assortiment? Alle spiegels kun je direct online bestellen en zijn uit voorraad.


Kunstspiegel beschikt over een groot assortiment staande spiegels. De staande spiegels zijn er in diverse kleuren en spiegelmaten verkrijgbaar, hierdoor krijg je de staande spiegel die helemaal past bij je interieur ! Voor ieder interieur een staande spiegel. Het is belangrijk dat je een staande spiegel vindt die helemaal past in je interieur. Maar een spiegel is ook iets waarmee je je interieur kunt verfraaien.


Voordelen van spiegels in je interieur Laat de kamer groter lijken. Als je een vrij kleine woonkamer hebt, hang dan grote spiegel aan de muur. Op die manier reflecteert een groot deel van de kamer in de spiegel en die lijkt zo een stuk groter. Elke badkamer heeft een spiegel. Tenminste, daar gaat men vanuit.


Wanneer je net uit de douche komt en je jezelf eens goed wil bekijken, is zo’n spiegel toch wel erg handig. Het grootste probleem in deze situatie is het beslaan van de badkamerspiegel door de stoom van je douche. Er zijn dus veel opties als we kijken naar spiegels in het interieur. De volgende voorbeelden laten zien hoe je een mooie spiegel in het interieur toepast.


Denk hierbij aan een spiegel in de badkamer, toilet en eventueel in de slaapkamer. Veel mensen kiezen ook voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer. Ruim assortiment online bestellen!


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Plaisier Interieur heeft de mooiste spiegels voor in uw huis. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen.


Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen. Een spiegel voor decoratie, ruimtelijkheid en belichting De functies van een spiegel. In vrijwel elke Nederlandse woning is wel ergens een spiegel te vinden. Een spiegel kan meerdere functies hebben en daarom is deze een toevoegend accessoire in je interieur. De woonkamer lijkt namelijk optisch groter met een spiegel boven de bank.


Wel zijn er weinig mensen die kiezen voor de ronde variant. Bij Deens vind je design spiegels zoals de bamboe spiegel en de spiegel met kandelaar in goud of tin. Ook hebben we spiegels van bekende Deense merken zoals House Doctor, Madam Stoltz en Ferm Living, die gemakkelijk met elke stijl interieur te combineren zijn. Populair zijn momenteel grote spiegels, ronde spiegels en de staande spiegel. Als u een kleine woonkamer heeft, kan het een goed idee zijn om een spiegel op te hangen om optisch meer ruimte te creëren.


Bij JYSK vindt u een ruim assortiment ronde spiegels, staande spiegels en plakspiegels. Ontdek welke maat, model en kleur het beste past in uw interieur. De spiegellijsten geven een luxe uitstraling aan je interieur. Om de gallery wall persoonlijk en uniek te maken is het leuk om te kiezen voor een combinatie van verschillende fotolijsten die een symmetrisch geheel vormen. Natuurlijk heeft een spiegel niet alleen praktische en functionele kanten.


Veel mensen gebruiken juist de spiegel als decoratief element in de woonkamer, slaapkamer of hal. Een spiegel met een aparte vorm of een grote lijst is een echte eyecatcher in het interieur. U herkent het wel, u loopt de badkamer in en kijkt gauw even in de spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts