woensdag 16 november 2016

Retro vintage behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel.


Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank.

Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Javascript is uitgeschakeld. Wij zijn druk bezig om alle soorten online te krijgen.


Heeft u een behangsoort elders gezien maar u kunt hem niet vinden. Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus.

Retro behang staat mooi in combinatie met vintage spulletjes. Retro kenmerkt zich door ronde hoeken, kenmerkende kleuren zoals oranje, geel en bruin, teak houten kleuren, planten zoals cactussen en vetplanten en uitgesproken prints. Retro kleuren zijn vaak warme en diepe kleuren. Steeds vaker verschijnen er echter ook nieuwe dessins in de winkels.


Vrolijke prints met rondjes of vierkanten of gemaakt van retromateriaal. Breed en ongeveer een lengte van mtr. Kijk voor meer vintage eens op de webs. Retrovision en nog veel meer retro motieven. Gratis verzending vanaf euro.


Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen van een product. De vormgeving van nieuwe producten is niet zozeer een kopie van een bestaand product, doch is erdoor geïnspireerd en verwijst ernaar terug. Bestel retro look kleding bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Bezoek ook een van de vele KARWEI bouwmarkten bij jou in de buurt en ga diezelfde dag nog aan de slag! Vintage behang van Karwei. Door de diepe uitgesproken kleuren in het Caselio Smile behang transformeert je kamer naar een fleurige plek. Bent u opzoek naar Retro Behang ?

Uniek en zeldzaam behang , niet meer in productie. Artikelen voor de categorie Behang , Retro. We sturen dan een link om uw wachtwoord te herstellen.


Swiet is een webshop voor o. Onze showroom van 350mis open op afspraak. Eveneens zijn er veel producten die men een oude look meegeeft maar feitelijk geheel nieuw ontwikkelt zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts