donderdag 17 november 2016

Overkapping screens

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Overkapping of buitenverblijf?


Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen. Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt.

Aan de bovenkant is deze kunststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiding van het doek te waarborgen. Deze screen weert zonnewarmte op effectieve wijze en biedt visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen).


Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Onze veranda screens voorzien uw overkapping in een handomdraai van meer beschutting, dankzij de handige ritssluitingen waarmee u uw veranda volledig kunt afsluiten. Hierdoor kunt u genieten van zowel een open overkapping , als van een afgesloten overdekking voor als het mooie weer plotseling omslaat.


Meer technische informatie screens. De screens worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd.

Montage materialen worden niet meegelever daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Met de Veranda Wand Screen regelt u de temperatuur en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Tevens kunt de Wand Screen gebruiken op dagen dat de zon juist niet schijnt en u buiten wilt zitten met slecht weer.


Met een overkapping , ook wel Veranda genaam geniet u nog meer van uw tuin. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Zoek je een screen voor je overkapping of veranda screens ? Screens overkapping of screens voor veranda. Dit screen is naast het gebruik voor de ramen ook mogelijk om te plaatsen in een terrasoverkapping of veranda.


Gelukkig bestaan er screens voor overkappingen. Deze zonwering screens creëren schaduw onder uw overkapping en zorgen ervoor dat u buiten kunt zitten zonder dat u last heeft van de zon. Voordelen van zonwering screens Licht doorlaten.


Een zonwering screen doet wat zijn naam zegt: zon weren. Bijzonder aan de windvaste screens , ook wel zip- screens genoem is de soort ritssluiting waarmee het doek wordt gefixeerd aan de geleider. Dit zorgt ervoor dat wind nauwelijks vat krijgt op het screendoek. Ook bij stevige wind blijft het doek strak hangen en wordt klapperen van zowel doek als onderlat voorkomen.


Door een relatief kleine omkasting die in diverse vormen leverbaar is, heeft het screen een strakke en compacte uitstraling.

Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilter terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!


Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Bekijk onze impressies van mogelijkheden en informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor uw veranda, overkapping , tuinkamer of balkon! Uiteraard bent u ook bij ons van harte welkom om onze systemen, kwaliteiten en materialen zelf te komen bekijken, en graag adviseren wij u in een persoonlijk gesprek verder over welke van onze mogelijkheden het beste bij u zullen passen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts