donderdag 24 november 2016

Aquamarijn corcol

Vandaag bestel vandaag verzonden. Zoek naar stoffer en blik op de nieuwe KensaQ. Edelstenen nu al vanaf € online. Corcol veredelt, verduurzaamt en beschermt o. Eén behandeling is genoeg.

Ideaal voor houten vloeren, tafels, meubels. Ook op steenachtige ondergronden toe te passen als zeer goed beschermende impregneer (alkalische, cementgebonden ondergronden dienen wat ouder te zijn zodat de alkaliteit (Ph-waarde) gedaald is). Als laatste schuurgang het hout egaal opschuren met maximaal korrel 120.


Als een Multischijfmachine wordt gebruikt maximaal korrel gebruiken. Om de kleur te herstellen, kunnen REVOL en REVOL desgewenst worden aangekleurd met AQUAMARIJN PIGMENT VOOR OLIE. U krijgt direct een bevestiging. Beschermt het hout van binnen uit.


Voor 17u besteld=morgen in huis!

Zeer goed vuil- en waterafstotend: de meest vlekbestendige. Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen. Ook leverbaar Bio Olie en outdoor olie. Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een mooie matte uitstraling. U kunt kiezen voor een naturelle uitstraling of één van de schitterende kleuren.


De corcol vloerolie is een professionele, volledig oplosmiddelvrije voedende olie. Professionele oplosmiddelvrije, voedende olie voor onbehandeld kurk en zuigende houtsoorten. Tenslotte kan het de vochtbalans herstellen, vermindert het stressgerelateerde darmklachten en kalmeert het overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten. Het bezit een volkomen natuurlijke samenstelling zonder oplosmiddelen, geeft een hoog rendement en laat een snelle verwerking toe. Het is zeer duurzaam, en vlekbestendig.


Door de toevoeging aan CORCOL kan een oppervlak in behandeling worden geolied en gekleurd. Toevoeging aan Revol zorgt voor kleurbehoud tijdens het onderhoud. Bespaar tot wel via kiesproduct. De vloer inboenen en droogwrijven met een pluisvrije doek.


Samen staan zij voor een betrokken professionele gezondheidszorg vanuit een eigentijds spirituele benadering van ziekte en genezing, met antroposofie als inspiratiebron. Aquamarijn producten dragen daar actief aan bij.

Bevat zuivere oliën en geen oplosmiddelen. Gratis thuisbezorgd Als uw aankoopbedrag €4- of meer is, is verzending gratis in Nederland! Oplosmiddelvrije impregnerende olie. Vloeibaar pigment voor kleuring van oliën. Een met CORCOL behandelde vloer krijgt een warm aspect, wordt mat en stroef en blijft ademen.


CORCOL is een ideale basis voor een natuurlijke olievloer. Met CORCOL vloerolie en WAXOL 1hardwax-olie is één behandeling voldoende. Bevat alleen zuivere oliën en geen oplosmiddelen.


Afwerkwas voor meubels, fijn timmer- en houtsnijwerk en houten vloeren, na een voorbehandeling met AQUAMARIJN REVOL interieurolie, AQUAMARIJN LASULIN houtlazuur, AQUAMARIJN CORCOL vloerolie of AQUAMARIJN BALIM olie- wasbalsem. Tevens voor het opnieuw in de was zetten en bijwerken van bestaande waslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts