donderdag 17 november 2016

Decor doek

Katoen, flanel en vlamwerend kaasdoek zijn veel gebruikte doeken, maar er worden ook andere stoffen gebruikt van voile en satijn tot organza. Foto Decor Doek met op de afbeelding o. Amsterdamse grachten- Hollandse gevels – Oude pakhuizen – Herenhuizen en grachtenpanden – kade – brug – lantaarnpaal – fiets. Geschikt voor feesten en evenementen in Nederlandse of Hollandse stijl, Amsterdams of Jordaans.


Wij ontwerpen uw decordoek of backdrop in de stijl die u wenst.

Immers, de artiesten die voor het decordoek staan, moeten niet verdwijnen in het decor. Een decordoek moet een aanvulling zijn op de show maar niet alle aandacht vragen. Alle decordoeken worden geleverd incl. Decordoek huren Alphen aan den Rijn en verre omgeving. Het Decor doek is de perfecte oplossing voor Smartwall frames.


Dit omdat deze vaak aan de muur worden gemonteerd. De maximale hoogte via onze site van een decor doek is meter. Het doek met een afbeelding van typische Amsterdamse gevelhuisjes heeft een afmeting van meter breed en meter hoog.

Ophangen en Opbouw Afbouw inclusief Ophangmatriaal. Zuid Holland Party Aankleding. We leveren overigens ook rollen project tapijt. Ruim assortiment voor zakelijk verhuur. Maak een selectie uit één van onze categorieën en kies de producten uit waarvan u een prijsopgave wilt ontvangen.


Parijs wordt niet voor niets de culturele hoofdstad van Europa genoemd. Met de bekende Parijse highlites als de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren, de Sacré-Cœur, Notre-Dame en de champs elysees allemaal op één schitterend vintage decor foto doek. De bezoekers van uw feest of evenement begeven zich direct in Franse sferen. Kijk ook voor ons decordoek ophangsysteem op deze site. Afmeting meter breed x meter hoog.


Klik op de foto voor een vergroting. Bekijk ons aanbod in Decoratie (o.a. Tropisch, Afrika, Jungle), Planten en Palmen. Verhuur Planten, Bomen en Decor. Groot assortiment voor uw evenement!


Vind de beste selectie decor doek fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit decor doek voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Western decor doek te huur voor achtergrond van thema feest of toneel.

Koop en verkoop decor doek eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De totaal leverancier uit de Hoeksche Waard. Van catering tot party verhuur.


Wij hebben alles om uw feest of evenement compleet te maken. Vanaf ons magazijn in Oud. Lichtgewicht decordoek op textiel De decordoek van Fullcolorspandoeken. De decordoeken worden standaard boven en onder voorzien van pocket (tunnel) van 4cm waar u een buis door heen kan steken om het mooi op te hangen.


Mega groot doek 12x 5m huurprijs 12-Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Lussen aan bovenzijde voor te bevestigen aan een ophangpunt. Bestel bij Bax Music met dagen bedenktijd. Op zoek naar een val-systeem voor decordoek ? Voor 23:Besteld = Morgen in Huis!


Daarmee verrast u uw gasten en komt iedereen snel in de juiste stemming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts