vrijdag 18 november 2016

Ice watch herenhorloge

Bestel nu gemakkelijk jouw nieuwe topmerk herenhorloge vanaf de bank! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke.

Gratis verzending en jaar garantie! Gevarieerde Ice-Watch herenhorloge collectie. De Ice-Watch herenhorloge collectie is onderverdeelt in verschillende series. Speciaal voor mannen is toch wel de nieuwe Ice P. Leclercq collectie, met horloges voorzien van chronograaf en kwalitatieve kunststof banden, wat er voor zorgt dat het horloge perfect om je pols zit. Mooi en trendy horloge met een wijzerplaat die zwart is uitgevoerd.


De modellen zijn trendy, betaalbaar en erg fijn om te dragen. Dit horloge met datumaanduiding heeft een stalen band en een blauwe wijzerplaat met witte en rode details. Het uurwerk is afgedekt met mineraalglas.

Ieder seizoen komen er weer een aantal bij. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Ice - Watch horloges online kopen.


Timefortrends is officieel dealer van Ice Watch horloges. In onze onlineshop vind je een rume collectie dames- en herenhorloges. Bij een bestelling van een Ice Watch is de verzending gratis en u heeft dagen recht van retour.


Met florijnen spaart u altijd voor korting op al onze produkten. Een ICE watch voor heren is een echte must-have. Je kunt deze horloges prima combineren met een casual outfit, maar het is ook beslist een eyecatcher als je op chic gaat.


De horloges van ICE watch voor heren zijn in zoveel verschillende kleuren en materialen beschikbaar, dat er ook voor jou een passend model te vinden is. Het horloge is gemaakt van RVS met een goudkleurige RVS horlogeband (met een breedte van mm). De wijzerplaat is blauw met goudkleurige accenten. Kast: siliconen horloge inwendig met kast diameter 46mm, mm hoog, mineraal glas Uurwerk: quartz chronograaf uurwerk met datum aanduiding in rvs kast A. Bekijk de nieuwe collectie van Ice-watch online bij de Bijenkorf. De spannende uurwerken hebben vaak spetterende kleuren die jouw herenhorloge enorm doen opvallen.


Kleurig, trendy, betaalbaar en draagbaar. De Ice Watches zijn waterdicht, dat is nog eens makkelijk!

ICE-watch herenhorloge trendy, kleurrijke en vooral sportieve horloges die passen bij iedere situatie en outfit. Koop ze nu gemakkelijk bij Horlogeshop. Mooie autos en horloges, de perfecte combinatie voor de meeste mannen.


ICE - Watch heeft deze samenwerking tot leven weten te brengen met hun ICE - Watch BMW modellen. Deze grote horloges zijn voorzien voor een BMW logo en hoe kan het ook anders, grotendeels in de kleuren wit, blauw en zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts