vrijdag 25 november 2016

Hotelkussen

Duidelijk advies en service op maat. Snelle levering en geen verzendkosten. Originele Spaanse hoofdkussens kopen. Direct online te bestellen!


Een lekker stevig gevulde boxkussen, zoals je deze ook in hotels ziet.

Een boxkussen zorgt op een prettige manier voor een goede ondersteuning bij rug- en zij slapen. Voor ons betekent hotelkwaliteit de juiste combinatie van ligcomfort, duurzaamheid en materiaalkeuze. DOUXE bezorgt u thuis een hemelse slaapervaring. Combineer de kussens met onze dekbedden en bedlinnen voor de totale beleving. Het Spaanse kussen bedekt de breedte van het bed.


Koop online Spaanse kussens en kussenslopen. Een langwerpig, smal kussen van uitstekende kwaliteit. Een hoofdkussen zorgt dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- of achterover buigt en niet te ver opzij.

Het beste is een kussen waarop je hoofd. Het unieke Van der Valk hoofdkussen is speciaal ontworpen om u een optimale nachtrust te kunnen garanderen. Bewezen hotelkwaliteit en hemels slaapcomfort! Goedkoop hoofdkussen kopen?


De beste sale aanbiedingen Ruim aanbod van slaapkussens om heerlijk weg te dromen! Vulling : 1 gesiliconiseerde polyester microvezel (dtex) Tijk : Fijngeweven perkal-katoen. Hotelkussen met percal tijk. Eigenschappen : Voelt als dons, met de praktische eigenschappen van synthetisch. Allen met katoenen tijk in diverse maten verkrijgbaar.


Ontworpen voor buikslapers. Geniet van originele hotelkwaliteit. Laat zien wat je kan, stel je vragen, help een ander op weg of show je. Hoofdkussen - Box - 50cm x 60cm - hotel kwaliteit. Met dit Luxe hoofdkussen haal je niet alleen comfort en genot je slaapkamer binnen.


Door de vele aanvragen van gasten uit de hotels, bieden wij het unieke hoofdkussen aan in onze webshop. Dit Ecodown, Confidence in Textiles, hoofdkussen is het type.

Naast het formaat van het kussen is ook het materiaal waarvan het kussen vervaardigd is belangrijk. Bedenkt u eerst wat uw voorkeur heeft. Wilt u een kussen dat een. Maar ook Health Care Kussens. Brandvertragende kussens, antiallergie kussens traagschuim, dons enzovoorts enzovoorts.


Om er zeker van te zijn dat u een hotelkussen beleving heeft, neem dan contact met ons op. Allereerst begint een goede nachtrust natuurlijk met een fijne hotelkussen. Want bent u op zoek naar een kussen met ganzendons en veertjes? Of wilt u een kussen wat anti-allergeen is?


Veel mensen hebben natuurlijk last van gevoelige schouders of juist nekklachten, en dus kunnen deze de nachtrust verstoren. Naast het optimale slaapcomfort van het kussen van Olga is het ook belangrijk voor de hygiëne dat het kussen gewassen kan worden. Dit hotelkussen kan zelfs in de wasmachine zonder zijn kwaliteit te verliezen.


Het kussen kan ook in de droger zodat het snel weer hygiënisch schoon is en klaar voor de volgende gast. De SwissSleep butterfly is een luxe hotelkussen van 60cm op 60cm met regelbare vulling. Uw gasten willen natuurlijk een goede nachtrust beleven in uw verblijf. Daarom is het erg belangrijk dat u de juiste kussens heeft.


Dintex Textielgroothandel heeft hoofdkussens voor verzorgingsinstellingen, hotels, BB, vakantieparken, bungalowparken, scheepvaart en voor nog veel meer andere. We hebben een groot aanbod van boekenkasten, kledingrekken en ladekasten voor lage prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts