maandag 18 juli 2016

Vintage banken amsterdam

Vintage banken amsterdam

Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur.


Tot €5extra op Fauteuils, Voetenbanken en Banken. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Goede Kwaliteit en Lage Prijzen. Bezoek onze Winkels of Loop Online! Stoelen, banken , krukken en tafels die aansluiten op de wensen van nu, met het design van toen.


Kenmerkend voor de vintage , maar zeker ook de heruitgaven en nieuwe designmeubels is hun degelijke kwaliteit. De meubels zijn daarmee zeer geschikt voor de zakelijke markt zoals horeca, scholen of kantoor. Bestel ze in onze webshop of kom langs in de winkel in Amsterdam. Zoekt u een daybe sofa of twee of drie persoons retro bank. VINTAGE MEUBELZAKEN IN AMSTERDAM voor de perfecte treasure hunt.


Vintage banken amsterdam

Dat je alleen in Amsterdam Noord al een middag zoet kan zijn met het bezoeken van verschillende loodsen is waarschijnlijk minder bekend. De vintage bank bart is een prachtige 4-zits met een rijke groene velours stof. Een heerlijke bank om te relaxen en uit te rusten. Kijk in onze webshop of kom langs in Amsterdam. Een ding is zeker: de bank is er voor jouw ontspanning.


Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Bank! De bank heeft een aantal gebruikssporen, verder in prima staat! Gratis af te halen in Amsterdam. Huis en Inrichting, Banken en Stoelen. Shop online of bezoek onze loods in Amsterdam -Noor hoek NDSM-werf.


Vintage banken amsterdam

Desko biedt u een grote collectie vintage meubilair en is gespecialiseerd in projectinrichting! Wij bieden u oplossingen en advies op maat! Het verleden heeft een bepaalde magie die men weinig terug vindt in het heden.


Mooie retro meubelen zoals een stijlvolle jaren ’bank of een opvallende funky 70’s tafel zijn daarvan het tastbare bewijs. Groene banken zijn hartstikke trendy en super als blikvanger in je interieur. Toch liever een andere kleur? Bij Neef Louis in Amsterdam kun je terecht voor vintage en industriële meubels. Maar wees er snel bij, want de items uit de winkel kunnen ook via de webshop worden gereserveerd.


Vintage banken amsterdam

De meeste meubels bij Neef Louis zijn tweedehands en goed verzorgd. Stationbiedt een uitgebreide collectie leren banken aan van hoge kwaliteit buffelleer die wij handmatig kleuren. Door deze unieke behandelmethode behoudt het leer zijn natuurlijke uitstraling. Naast een stoere en industriële look zitten onze banken ook nog eens geweldig. Retro Studio bestaat al jaar.


Vintage design meubelen, lampen en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts