dinsdag 19 juli 2016

Mat voor buiten

Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Buitenmatten zijn ideaal om voor de deur neer te leggen. Grote voordeel is natuurlijk dat hiermee uw vloer binnen schoon blijft. Wanneer iemand buiten bij de ingang zijn schoenen veegt, dan zorgt de buitenmat ervoor dat het ergste vuil wordt afgeveegd van de schoenen.


Het vuil blijft achter in de mat , daar waar het hoort. Een schoenveger is ideaal om hardnekkig vuil van schoenzolen te verwijderen. De mat is voorzien van harde borstels, waardoor je zelfs vastgekoekte modder gemakkelijk van je schoenen haalt. De schoenenveger is weerbestendig, je kunt deze dus ook buiten neerzetten.


Geen zorgen over roest of slijtage, de veger is opgewassen tegen weer en wind.

Een deurmat is een praktische woonaccessoire, die uitnodigt om je voeten te vegen. Het geeft tevens een eerste indruk van je woninginrichting. Je kunt een mat met een leuke quote of boodschap kiezen, die iedere dag een glimlach oproept. Of ga voor een welkomstmat, die iedereen bij het in- en uitlopen positief stemt.


Er is dan ook sprake van ander materiaal in vergelijking met een mat die binnen achter de deur of toegang ligt. Een buitenmat dient namelijk bestand te zijn tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen, zon, sneeuw en wind. De mat ligt altijd buiten en moet dus tegen een stootje kunnen. Dit is een verf op terpentine basis. Matte verf is dof van uiterlijk.


Camoufleert goed oneffenheden in de ondergrond. Dit geeft een strakke en rustige uitstraling. De glansgraad wordt uitgedrukt in een percentage.


Zo heeft een matte verf een glansgraad van ongeveer tot. De antislipmatten voor buiten worden voor uw op maat gemaakt en zijn zowel in verzonken ruimtes als op de grond toepasbaar. Bovendien kunt u de mat met of zonder oplooprand kiezen. Met een oplooprand ligt de mat vlakker op uw vloer of voor uw deur. De mat kan je op maat toesnijden en is niet kwetsbaar voor water, koude als ook warmte en is met een laag PVC voorzien.


Dit zorgt voor een goede grip tijdens het lopen en bovendien zorgt het voor minder verontreiniging. De veiligheidsmat voor buiten in antraciet heeft een waterdoorlatende bovenkant er zorgt ermee dat water goed kann doorstromen.

Voor iedereen een voordeel. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in de hele Benelux. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Wij zijn de specialist op het gebied van logomatten voor binnen en buiten. Bel of Mail ons voor een vrijblijvend advies op maat. En met een schoonloopmat blijft het vocht op de mat achter, waardoor je voetafdrukken op je houten vloer of tegelvloer voorkomt. Leg zowel buiten als binnen een goede deurmat voor het schoonste resultaat. Houd je huis schoon met een deurmat of schoonloopmat.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bij Intratuin vind je een ruim assortiment deurmatten voor binnen en buiten. Wij hebben functionele deurmatten in verschillende maten, maar wil je een echte binnenkomer? Ga dan voor een leuke deurmat uit onze exclusieve Intratuin collectie. De Outline is dé topmat van HAMAT, heeft een chique en luxe uitstraling en heeft.


Antislip mat Rgranulaat is de oplossing voor gladde vloeren binnen en buiten volledig antislip te maken. In elke gewenste vorm en afmeting te verkrijgen. Je eigen opdruk op de mat. Deze muurverf is geschikt voor minerale ondergronden zoals metselwerk, cementgebonden pleisters en beton.


Sigma Façade Topcoat Satin. Deze duurzame gevelverf is ook geschikt voor beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmateriaal. Sikkens Rubbol XD High Gloss: deze weerbestendige hoogglanslak voor buiten biedt tot wel jaar bescherming. Mat , zijdeglans of hoogglans verf? Heb je naar aanleiding van dit blog nog vragen over de glansgraad van verschillende verfsoorten?


Laat hieronder dan een reactie achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts