donderdag 28 juli 2016

Aquamarijn corcol olie

Aquamarijn corcol olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Vandaag bestel vandaag verzonden.


Edelstenen nu al vanaf € online. Corcol veredelt, verduurzaamt en beschermt o. Los verpakt Kleurpigment voor olie geeft de mogelijkheid om olie naar eigen inzicht sterker of zwakker te kleuren. Ideaal voor houten vloeren, tafels, meubels.


Ook op steenachtige ondergronden toe te passen als zeer goed beschermende impregneer (alkalische, cementgebonden ondergronden dienen wat ouder te zijn zodat de alkaliteit (Ph-waarde) gedaald is). De vloerolie is 1 natuurlijk en 1 oplosmiddelvrij. Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen. Vervolgens de olie dun over de vloer verdelen met behulp van taskitrekker, blokkwast of spaan. Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een mooie matte uitstraling.


U kunt kiezen voor een naturelle uitstraling of één van de schitterende kleuren. Als laatste schuurgang het hout egaal opschuren met maximaal korrel 120. Als een Multischijfmachine wordt gebruikt maximaal korrel gebruiken.


Verkoopadressen olie -, wax-, en onderhoudsproducten. De lijst is gesorteerd op postcode. Het is een goed idee om eerst even te bellen. Er is geen minimum order hoeveelheid.


Ook leverbaar Bio Olie en outdoor olie. Eén behandeling is genoeg. Toepassing van veilige, schone, natuurlijke materialen zorgt ervoor dat iedereen zich thuis en behaaglijk voelt. Overtollige olie binnen minuten verwijderen en uitwrijven. Eventueel na uur afwerken met AQUAMARIJN CRELIM afwerkwas.


De olie mag geen (glanzende) laag vormen. Bij grote oppervlakken kan de olie ook aangebracht worden met een taskitrekker en ingewreven worden met een boenmachine met beige pad. Voor het impregneren van parket en andere houten oppervlakken, binnen, met natuurlijke, voedende olie.


Aquamarijn corcol olie

Beschermt het hout van binnen uit. Zeer goed vuil- en waterafstotend: de meest vlekbestendige. Aquamarijn oliën Parket Onderhoud. Waxol HS1Full Solid Hardwax- Olie 1L € 495.


AQUAMARIJN CORCOL BASISOLIE BLANK GEBRUIKSAANWIJZING Voordat u Aquamrijn CORCOL basisolie blank gaat aanbrengen, duurt de voorbereiding ongeveer minuten. Hierdoor kan het hout in één enkele bewerking worden gekleurd en geolied. Droogtijd na toevoeging van deze versneller is ipv uur! Voor 17:uur besteld=morgen in huis!


Aquamarijn corcol olie

De corcol vloerolie is een professionele, volledig oplosmiddelvrije voedende olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts