donderdag 21 juli 2016

Gekleurde wenkbrauwgel

Voor 20u besteld: morgen in huis. Make up tegen de scherpste prijs. Spreek ons aan in de chat. Boozy Cosmetics en veel meer. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Nu korting op bijna alle make-up. Met het speciale, taps toelopende borsteltje kun je de gel eenvoudig en zonder vlekken aanbrengen.


De sneldrogende formule droogt in slechts seconden waarna de wenkbrauwen de hele dag intact blijven. Ga met de gekleurde wenkbrauwgel voor een natuurlijke look of creëer juist een strakke wenkbrauwlijn, afhankelijk van de hoeveelheid die wordt gebruikt. De wenkbrauwgel is verkrijgbaar in kleuren. Met transparante wenkbrauwgel kun je ook meer volumecreëren.


Gekleurde wenkbrauwgel

Als je wilt, kun je voor het gebruik van een transparante gel een wenkbrauwpoede gebruiken om ze eerst wat te kleuren. Wanneer je tevreden bent over de vorm van je wenkbrauwen, maar niet over de kleur, kun je gekleurde gel gebruiken om je wenkbrauwen meer definitie te geven. Een goede wenkbrauwgel is dus wel een must! Ik breng ze eerst altijd even in model met een spooly, maar dan moeten ze nog wel de rest van de dag zo blijven zitten. En daar is wenkbrauwgel ideaal voor!


Een luxueuze wenkbrauwgel vol kleurpigment met een dramatische, metallic finish. Verkrijgbaar in drie opvallende tinten. Een gekleurde wenkbrauwgel met volumineuze microvezels die je wenkbrauwen er natuurlijk laten uitzien. De formule kleurt je wenkbrauwen,. Op zoek naar een wenkbrauwpotloo wenkbrauwgel of wenkbrauwpoeder?


Gekleurde wenkbrauwgel

Keuze uit diverse merken, voor ieder budget. Heb je van jezelf al volle wenkbrauwen, maar wil je je wenkbrauwen iets meer aanzetten? Gebruik dan een gekleurde wenkbrauwgel , bijvoorbeeld de Etos Browgel Brown. Aanbrengen doe je snel en eenvoudig met een borsteltje.


Wenkbrauwgel lijkt wat betreft verpakking op mascara. Makkelijker kan haast niet. Snelle levering en gratis retourneren. Heb een een paar grijze wenkbrauwharen, dan is een gekleurde wenkbrauwgel snel en makkelijk aan te brengen. Het brengt je wenkbrauwen op kleur, verzorgt en houdt de wenkbrauwen in model.


Gekleurde wenkbrauwgel

Een wenkbrauwgel met een sterk kleurpigment voor een intense metallic finish. Lancôme Brow densify powder-to-cream nrPink is knalroze. Met ‘microblading’ blijven je wenkbrauwen een jaar zichtbaar. Je brengt de wenkbrauwgel aan in drie simpele stappen: aanbrengen, stijlen en drogen. Bekijk de categorie wenkbrauw make-up op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Met een klein kwastje en een pikzwarte substantie (schrik niet, zo zwart worden je wenkbrauwen niet), vul je je wenkbrauwen op.


Benieuwd naar het resultaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts