dinsdag 26 juli 2016

Somfy smart home

Somfy smart home

Knibble, dé vergelijkingssite voor elektronica met de meeste shopprijzen. Vind nu jouw nieuwe topmerk smart home. Jij bepaalt hoe je betaalt. Zoek naar smart home op de nieuwe KensaQ. Beginnen met een slim huis kan op ieder moment en in ieder huis.


Begin bijvoorbeeld met een Smart Home pakket voor de verlichting in huis. Vervolgens kan de TaHoma gekoppeld worden aan een IP camera die uw huis beveiligt of een sensor voor de rolluiken. Elektrische Raamdecoratie en zonwering Smart Home beveiliging Integreerbaar in elke woning Klik hier! Somfy : je partner voor slim wonen.


Draadloze stekkers, inbouwontvangers en lamphouders bieden u de mogelijkheid alle soorten verlichting thuis of op afstand te bedienen via een app. Bepaal met één druk op de knop de juiste sfeer. Je behaaglijk voelen in je eigen fijne huis. Om dat te bereiken moet je totale controle hebben over alles wat van invloed kan zijn op het klimaat in jouw huis.


Somfy smart home

En dat begint natuurlijk bij de thermostaat. Sluit je elektrische apparatuur, zoals je zonwering, verlichting, alarmsysteem, verwarming en toegangspoort, eenvoudig aan op TaHoma. Selecteer het veldje smart home en je krijgt alle dealers in de directe nabijheid van jouw woonplaats.


Op juni is een beveiligingsupdate. Bekijk snel het aanbod op Heuts. Veilig online of achteraf betalen. Levering binnen 1-Dagen. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Dit kan met rolluiken, uitvalschermen, terrasschermen, screens, ritsscreens, etc.


Ook kunt u er voor kiezen om sensoren en schakelaars aan te sluiten op uw zonwering. Zoals binnen met jaloezieën, rolgordijnen en plissés. Of buiten om markiezen, screens en terrasschermen mee te bedienen. Maar ook garagedeuren, ramen, hekwerken en verwarming vallen binnen dit systeem.


Somfy smart home

Raamdecoratie die automatisch open en dicht gaat gecombineerd met Smart Home beveiling camera’s, sensoren en alerts dragen sterk bij aan een veilige woning. Precies op de tij zodat u ’s ochtends wordt verwelkomd en ’s nachts alles sluit wanneer u gaat slapen. Het systeem is volledig automatisch en houdt altijd rekening met werkdagen, weekend of vakantie. Zo bedien je je deuren, rolluiken, garagedeur en toegangshek ook op afstand. Ved hjælp af appen kan du betjene udstyret direkte, eller oprette tidsskemaer, der aktiverer udstyret efter behov.


Specialistisch advies nodig? Make your life easier, more comfortable and provide peace of mind wherever you are. What happens if your roller shutter is not closed before you go on holidays?


Somfy smart home

Maak van je huis een smarthome met Somfy. Ik creëer mijn eigen leefscenario’s zodat ik mijn huis met een enkele knopdruk precies kan laten doen wat ik wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts