vrijdag 15 juli 2016

Mini rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel uw Rolgordijn online. Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Mini rolgordijn

Of bezoek één van onze winkels. Door de twee stofbanen kun je heel precies regelen hoeveel privacy, licht en zicht je in huis hebt. Mini rolgordijn verduisterend van Trisq.


De mini duo rolgordijnen worden exact in jouw gewenste maten geleverd. Zéér hoge kwaliteit In kleuren Gemakkelijk te monteren Gratis bezorgd! Het rolgordijn met mini cassette is perfect voor kleinere ramen. Het fijne aan het rolgordijn met het cassette systeem is dat je ze eenvoudig monteert.


Je plakt de cassette op het kozijn zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. De ideale oplossing voor kunststof kozijnen. Dit maakt dat ze uitermate geschikt zijn voor kleinere ramen. De lichtdoorlatende stof ontneemt de inkijk en breekt het licht op een sfeervolle wijze. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de kleinere ramen.


Met de lichtdoorlatende stof creëer je privacy in huis zonder al het licht tegen te houden. Daarnaast is het bij de lichtdoorlatende mini rolgordijnen met cassette zo dat alle onderdelen (dus ook de cassette en bijgeleverde zijgeleiding) gemonteerd worden met een plakmontage. De mini rolgordijnen met cassette worden bevestigd met behulp van een plakmontage. De verduisterende stof ontneemt de inkijk en zorgt voor een goede verduistering.


Mini rolgordijn

Mini rolgordijn was makkelijk op te hangen en werkt goe alleen wat jammer is dat er geen schroeven en pluggen bij zitten en het haakje dat het bedieningskoord strak zou moeten houden werkt niet ,omdat het vast loopt op de verdikking. Verder ben ik blij met de aankoop. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Handige Rolgordijnen kopen?


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Echter zijn onze Mini rolgordijnen voor draaikiepraam ook zeer aantrekkelijk geprijsd!


U plakt hierbij alle onderdelen (de cassette en de zijgeleiding) op uw kunststof of aluminium kozijnen, om hier vervolgens het rolgordijn in te hangen. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat wij de volledige productie in eigen beheer hebben. Dit zorgt er overigens ook voor dat we snel kunnen leveren. Wij leveren uw op maat gemaakte rolgordijnen voor uw draaikiep raam al binnen tot werkdagen gratis bij u af.


Daarnaast kan je door middel van de bijgesloten klemsteunen het mini duo rolgordijn eenvoudig installeren op een (kunststof) draai-kiep raam. Stijlvol en toch praktisch, dit mini-rolgordijn van Decosol creëert een nette, moderne uitstraling in elke kamer. De doorschijnende stof is in staat om je privacy te behouden en toch een aangename hoeveelheid licht de kamer in te laten. De eenvoudige bediening wordt uitgevoerd via een witte ketting op een links of rechts gemonteerd rolmechanisme.


Het verduisterbare mini-rolgordijn van Decosol kan in elke kamer worden geïnstalleerd om zo een praktische oplossing te bieden om licht en privacy te regelen. De ketting die het rolgordijn bedient, kan links of rechts worden gemonteerd en zorgt voor een vloeiende beweging. Het gordijn is een ideale keuze voor het blokkeren van inkomend licht in elke kamer in huis en kantoor. Verduisterende rolgordijnen zijn een perfecte oplossing voor 1 lichtvermindering.


Heerlijk voor de slaapkamer. De achterkant van het rolgordijn is voorzien van een thermoplastische zilverkleurige laag. De laag blokkeert niet alleen volledig. Als alternatief kunt u het rolgordijn ook apart bedienen – met drie vergrendelingsstanden.


De speciale cassetteconstructie zorgt voor extra ventilatie: daarmee is luchtcirculatie tussen het raam en gesloten rolgordijn mogelijk, terwijl tegelijktertijd de privacy en de werking van het insectenhor zijn gegarandeerd. De rol van het gordijn is weggewerkt in een cassette en de twee zijgeleiders zorgen ervoor dat het gordijn meebeweegt met het raam. Het duo rolgordijn met mini cassette heeft een hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts