vrijdag 15 juli 2016

Glasplaat achterwand keuken

Eenvoudig Online Bestellen. Kies uit diverse maten, vele afbeeldingen. Dé nieuwe trend in keukendesign. Maak van je huis een thuis. Vind je het effect van een glasplaat op de achterwand in je keuken mooi, maar wil je in plaats van een effen kleur liever een foto op de keukenachterwand?


Glasplaat achterwand keuken

Keuken achterwand met foto. Het is mogelijk om een zelf aangeleverde foto of afbeelding op de keukenachterwand achter de glasplaat te laten zetten. Glazen keuken achterwand als keukenwand eyecatcher. Prijsvoorbeeld 4: glazen keuken achterwand met LED. De richtprijs van onderstaande witte glazen keuken achterwand is ca.


BTW, inmeten en plaatsing van de wand. Deze prijs is exclusief LED strip en het aanleggen van elektriciteitsvoorziening. Is de achterwand in de keuken al mooi en moet dat zo blijven? Kies dan voor een transparante keukenachterwand. Deze transparante glasplaat kan met een RVS bevestigingset naar keuze tegen de wand worden geplaatst.


Glasplaat achterwand keuken

Dan duurt het gemiddeld 3-weken. Op glasplaten voor de keuken die we op voorraad hebben (de standaard maten) is de levertijd ongeveer werkdagen. Vind een afhaalpunt bij jou in de buurt.


Wat kost een glazen achterwand voor de keuken ? De achterwanden zijn verkrijgbaar vanaf € 7- Maar je kunt het zo gek maken als je. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Algemene informatie keuken achterwand. Je kunt ervoor kiezen een volledige muur te laten bekleden met glas.


Maar alleen een glasplaat achter het fornuis is natuurlijk ook een optie. Wanneer je van de wand een echte eyecatcher wilt maken kies je bijvoorbeeld voor een opvallende kleur. Met een neutrale tint valt de wand juist rustiger weg in het. Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben.


Glazen achterwanden maken uw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken. Glasatelier Edelglas - Glazen achterwand keuken. Van een glazen achterwand keuken kunt u iedere dag genieten!


Wij maken kunst in de keuken. Achterwanden van glas zijn super modern en stijlvol. Ze geven allure aan het huis. Onze keukenachterwanden maken we op maat uit één stuk, rekening houdend met stopcontacten en.


Je vindt een glasplaat op de achterwand van je keuken wel mooi, maar je wilt liever een foto op de wand in plaats van gewoon een effen kleur? Bezorg ons je favoriete foto of afbeelding, en wij plaatsen ze voor jou achter de glasplaat. Als je foto niet helemaal juist op de glasplaat past kunnen wij die grafisch bewerken. Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ.


Glasplaat achterwand keuken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Bij een glasplaat voor uw keuken adviseren wij een glasdikte van mm. Hierdoor kunnen stopcontacten en schakelaars naadloos op de keukenwand worden gemonteerd. Creëer uw eigen unieke glazen achterwand voor uw keuken.


Fotoprints, gekleurd glas, magnetische wanden, geïntegreerde led-verlichting. Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk. De glazen keukenwanden worden geleverd in gehard glas.


Glasplaat achterwand keuken

Daarmee zijn ze geschikt voor de achterwand van alle typen kookplaten. Zeker achter een fornuis is een sterke en hittebestendige glasplaat belangrijk. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. Voor een eenvoudige en mooie manier van ophangen kan het spatscherm worden besteld inclusief wandklemmen.


Met een spatscherm van wall-art heb je een echte eye-catcher in de keuken. U kunt bij het afwerken van uw keuken kiezen voor een speciale achterwand , maar natuurlijk heeft GAMMA ook een groot assortiment keukentegels waarmee u wand boven het aanrecht kunt afwerken. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het. Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand.


Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts