woensdag 20 juli 2016

Kleine hal ideeen

Kleine hal ideeen

Grootste assortiment hal inrichting. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Algemene tips voor het inrichten van een hal zijn soms nuttig, maar toch heeft een smalle hal wel wat andere ‘interieur-regels’.


Gelukkig hebben we hier toch mooie ideeën waardoor je je kleine hal mooi kunt decoreren en waarmee je elke centimeter nuttig kunt gebruiken. Een kleine hal inrichten: voorbeelden. In dit artikel vind je maar liefst manieren om een kleine hal in te richten.


Het ene voorbeeld is nog creatiever dan het andere voorbeeld. Een hal hoeft niet in alle opzichten klein te zijn om als kleine hal door. Is de hal overzichtelijk en opgeruim dan lijkt de ruimte automatisch groter. Je kunt er meer spullen kwijt dan je zou verwachten en bovendien ziet de hal er ook nog eens ruimer en netter uit dan ooit! Heeft jouw hal of gang er weinig ruimte voor een leuke inrichting?


Wees niet gevrees ook een kleine hal of gang kun je op een ruime en leuke manier inrichten. Het enige wat je in een kleine hal of gang moet doen is creatief zijn met wat je hebt. Het ene kleine hal voorbeeld is nog creatiever dan het andere voorbeeld. Bekijk meer ideeën over Hal , Interieur en Entree.


De hal en de gang hebben vaak een beperkte ruimte, toch zijn de mogelijkheden eindeloos. We laten je zien dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt, ook voor een kleine hal. Denk daarbij aan het spelen met kleuren, verlichting evenals het gebruik spiegels en woonaccessoires om je hal en gang sfeervol in te richten. Op zoek naar de ideale kapstok voor je kleine hal ? Van een staande kapstok tot een wand vol kapstok knopen.


Je keuze is vaak afhankelijk van het aantal bewoners, of je ( kleine ) kinderen hebt en wat je nog meer kwijt moet in je hal aan schoenen en tassen bijvoorbeeld. De keuze in kapstokken is ieder geval reuze. Je hal opknappen is een vaak een flinke klus. Toch is het belangrijk om te doen, want je hal is het visitekaartje van je huis. In elk geval heb je met deze prachtige ideeën genoeg te doen om je hal helemaal up-to-date te maken.


Zo heb je weer een prachtige hal waar je trots op kunt zijn! Plaats in een kleine hal altijd een grote spiegel of spiegelwand. Praktisch als kleedspiegel maar ook om de ruimte twee keer zo groot te laten lijken! Kleine hal inrichten kan een lastige opgave zijn.


Kleine hal ideeen

De vraag hoe je je spullen gaat opbergen komt al snel naar voren. Al je jassen, schoenen en tassen hebben wel een plekje nodig. En je wilt de kleine hal ook versieren, terwijl je er nog we langs moet kunnen. Helaas hebben veel mensen te maken met zo’n smalle of kleine hal.


Om een kleine kamer groter te laten lijken, kan je een grote meubel of attribuut combineren met meerdere kleine multifunctionele meubels. De spiegel wordt vergezelt met met een klein bankje en een witte lamp. De hal moet functioneel maar ook mooi zijn. Wij hebben inspiratie en ideeën voor je verzameld! Deze hal inrichting is erg stoer.


Elk huis heeft wel een hal of een gang voor jassen, schoenen en tassen. Maar hoe maak je van deze kleine ruimte nou echt iets bijzonders? Kies voor een bijzondere, misschien wel zelfgemaakte kapstok, een klein kastje of misschien wel een bankje.


Zo wordt opbergen en ophangen in de gang vanzelf stijlvol. Ga je verhuizen of je huis opnieuw inrichten en ben je op zoek naar ideeën voor een nieuwe hal ? Doe hier inspiratie op en bekijk mijn favorieten. Plaats geen grote ‘volwassen’ meubelen of kasten in de hal , maar kleine smalle plankjes, boekenplanken, smalle sidetables of ingebouwde kastjes. Leuke spulletjes, kunst, planten of boeken.


Kleine hal ideeen

Laat de hal je een warm welkom geven. Richt je hal zo slim en functioneel mogelijk in en niet alleen het vertrekken loopt gesmeer ook thuiskomen is extra gezellig. De ruimte is meestal niet zo groot, waardoor het toevoegen van accessoires lastig wordt. We hopen je hiermee ideeën te geven om zelf aan de slag te gaan met je hal of overloop.


Een mooie kapstok, leuke opbergmanden en de juiste verlichting kunnen je hal en overloop al snel opfleuren. Tips voor de hal : kom maar binnen! Er wordt nergens zoveel gelopen als in je hal. Naar binnen, naar buiten, naar boven en naar beneden – alles gaat via dit kleine , maar o zo essentiële stukje van je huis. Voor visite is dit het eerste van je huis wat ze zien.


Sfeer is dus heel erg belangrijk. Zo maak jij van je hal een echte binnenkomer. Een wit plafond is een veilige keuze en lijkt vandaag zowat de norm te zijn.


Sla eens een nieuwe weg in met dit idee voor de decoratie van je hal : zonnig geel op het plafond en wit op de muren. Werk de look af met een flesgroene stoel om het oog doorheen de hele ruimte te leiden. Met deze combinatie bruist je hal meteen van energie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts