vrijdag 15 juli 2016

Ledikant brocante

Ledikant brocante

Bekijk alle Bopita meubelen hier! Of neem contact op voor informatie! Eenvoudig en snel bij jou thuisbezorgd! Stevig houten meegroeibed voor klein en groot. Zoekt u een bijzondere brocante ledikant van ijzer?


Bij ons vindt u unieke ijzeren ledikantjes die u in veel kleuren kunt bestellen. Een ledikantje van ijzer geeft een authentieke sfeer aan uw baby of kinderkamer. Wenst u een ledikant of babybedje in speciale kleur naar keuze dan is dat ook mogelijk. Wanneer de babykamer een landelijke of brocante stijl krijgt, is een brocante ledikant natuurlijk het pronkstuk.


Van wit of white wash hout, of mooi sierlijk van metaal. Hieronder staan de leukste brocante ledikantjes beschreven. Brocante ledikant van smeedijzer zoekt u een bijzondere brocante ledikant van ijzer?


We hebben ook ledikantjes met ornamenten. In een brocante ledikant kan uw kindje heerlijk weg dromen. Maar ook kinderbedden mogen natuurlijk niet ontbreken aan het assortiment.


VEEL brocante Antieke kinderkamers commode en kast, ledikant. Zeer speciale brocante kinderkamer met alles erop en eraan van het inboedelhuis. Wollen deken ledikant Brocante. Ledikant van hout of smeedijzer.


Ledikant brocante

Zo goed als nieuw Ophalen. Uitgebreid assortiment unieke ledikantjes. Kies uit producten vanaf € 1020. Ontdek alle ledikanten bij BabyPlanet.


Oma Sjanet - Brocante Babybedjes en Brocante Commodes. Kom je langs in mijn winkeltje? Dit witte brocante ledikant met gedraaide spijltjes is prachtig op de babykamer! Voor de mooiste brocante bedden in landelijke stijl moet je bij AukgAaf!


H eerlijk om alles af te speuren naar mooie ledikantjes: Frans brocante , Belgisch antiek. Inmiddels ben ik de trotse oma van vier kleinkinderen zoals je hier boven ziet en heb ik een atelier met brocante babybedjes, commodes en andere leuke babyspulletjes. De lattenbodem is doormiddel van een set bedverhogers eenvoudig te verstellen naar een hogere stan voor de 1ste maanden.


Een brocante bed in landelijke stijl geeft je kamer iets romantisch. Wij maken ook steigerhouten bedden op maat! Je kunt deze brocante babykamer compleet bestellen, maar de babymeubels zijn ook los te bestellen. Wacht niet te lang want onze meubels zijn uniek en vaak is er maar exemplaar!


Mooi origineel antiek grenenhout knopen ledikant. Wij hebben toendertijd het bed wit laten schilderen. Het is eenvoudig in elkaar te zetten. Er ligt een op maat gemaakte lattenbodem in. Onze dochter heeft er heerlijk in geslapen, maar is nu toe aan iets anders.


Smeedijzeren, gietijzeren, stalen en metalen ledikanten. Bent u op zoek naar iets moois, aparts, dan bent u bij ons op het juiste adres. Veel plezier met het bekijke va deze website.


De vrolijke accessoires rechtsboven zoals de vlaggetjes en pastelkleurige nieuwe kastjes matchen feilloos met de brocante commode (afb. li onder) en vintage ledikant (afb. re onder). Maak de kinderkamer af met het stoere kistbankje (lees hierop verhaaltjes voor naast het ledikant ) of de poef voor de oudere kids om zelf op te zitten om te lezen. Kom langs in onze enorme hal. Onze collectie antieke bedden,landelijke meubelen, woon- en kinderkameraccessoires, brocante en dierbenodigdheden is met zorg samengesteld.


De meeste artikelen uit onze collectie passen naadloos in een landelijk, brocante , vintage of industrieel interieur. De combinatie van ou nieuw en hergebruik maakt ons assortiment afwisselend en verrassend. Kom snel langs in onze loods in Waddinxveen om ze zelf te bekijken.


Ledikant brocante

Het Inboedelhuis heeft een enorm assortiment aan meubels voor baby- en kinderkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts