donderdag 28 juli 2016

Geluidwerend behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Luide muziek, gesprekken van de buren en alledaagse leefgeluiden die van de ene naar de ander woning lekken kunnen permanent worden gestopt.


Geluidwerend behang

Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Acoustiblok-Wallcover kan geverfd worden, gestuct of voorzien worden van behang om het zo aan te passen aan elk interieur. Ik lees dat er geluiddempend glasvezelbehang te koop is.


En hoe is dat op het etiket vermeld? Behangen met glasvezelbehang. Dat is ook niet zo vreem want glasvezelbehang is een perfect alternatief voor stucwerk, sausen of normaal behang. Akoestisch behang zorgt ervoor dat de akoestiek in de ruimte aangenamer wordt, zonder echo.


Geluidwerend behang

Kom voor een goed advies naar de winkel van De Huiscomponist. Als het gaat om een akoestische totaaloplossing, biedt wandtextiel hele fantasierijke en creatieve mogelijkheden. Bovendien bieden deze oplossingen heel veel extra functies, die gewoon behang , zelfs in de hoogste prijsklasse, te boven gaan. Geluidsisolatie en warmte-isolatie zijn de belangrijkste extra functies.


Het behang is niet mooi en slechts een onderlaag voor een ander behang , maar het werkt uitstekend. Helaas kan er niet overheen geschilderd worden. Daar staat tegenover dat een kamer tot wel sneller verwarmd wordt.


Geluidwerend behang

Die haal je natuurlijk alleen als alle muren behangen worden. Maar dan zal je je energierekening ook echt zien dalen. Hoe je zelf een zwevende constructie van vlokkenplaten en houten latten maakt, lees je in dit stappenplan. Het wordt gemakkelijk aangebracht met lijmspray, waardoor het perfect is om zelf in een weekend aan te brengen om een kamer te isoleren.


Bij ons kunt u akoestiek behang kopen in de webshop. Ook kunt u onze behangers inhuren. Zij behangen uw kamer of ruimte goed en strak tegen scherpe prijzen! Ga snel naar onze webshop, of neem contact met ons op als u uw wanden wilt laten behangen met akoestisch behang door onze behangers.


Geluidwerend behang

Geluidsoverlast in de woon- of werkomgeving kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel akoestische oplossingen om geluidshinder te beperken, zoals: dubbele beglazing (isolatieglas), geluidswerend glas, geluiddempende scheidingswanden, panelen, behang en meubilair. Wandkurk is het alternatief voor behang of verf! Wil je het accent leggen op een muur in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met een wand van kurk trek je de aandacht.


Op die manier voeg je een vleugje luxe toe aan je interieur. Of ben je op zoek naar een prikbord op maat voor in de (kinder)kamer of op kantoor? Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt: wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Voor onze behang collectie klikt u hier. Daarnaast kunt u dit type behang ook naar uw eigen stijl vormen.


Het is niet alleen het behang dat geluidsabsorberend werkt, maar ook de oplossing voor ondergronden met kleine gebreken. Bij kleine gebreken kunt u denken aan scheurtjes. Het akoestisch behang kent een egaliserende werking waardoor u eenvoudig uw wand weer glad en strak krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts