vrijdag 15 juli 2016

Lounge kussen 70x70

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Haal vandaag nog die 70xloungekussens in huis.


Loungekussens in elke maat en kleur Topkwaliteit en snel leverbaar! De afmeting van het artikel is Ca.

Kussen velours - bordeauxrood - 70xcm. Met dit heerlijk grote kussen plof jij elke dag hemels lekker op de bank. Het kussen heeft een fluweel achtige stof waardoor. Het gaat hier om kussens voor normale loungeset maar ook om kussens voor palletbanken.


Deze kussens zorgen ervoor dat jouw loungeset nog mooier en comfortabeler wordt voor wanneer het mooi is. Sommige kussens zijn tevens weerbestendig en zouden dus tegen een beetje regen kunnen. Maak je loungeset compleet met een van deze kussens.


Daardoor passen ze ook in een meubel wat net niet de juiste maat heeft.

Florance kussens hebben als voordeel dat deze gemakkelijk te vormen zijn. Doordat de vulling flexibel is kunnen deze kussens bij levering nog wat kleiner lijken. Herstofferen Lounge kussens. Maar dat u ook eigen ideeën heeft wat betreft loungekussens op maat. Eigen ideeen zijn bij Kussenallure van harte welkom.


Met tuinkussens fleur je je tuinmeubels op. Ga je voor ronde of vierkante sierkussens? De stof is waterafstotend. Perfect voor die typische Hollandse zomers.


De kleur klopte niet of viel toch tegen, de maat was verkeerd of er was iets anders niet goed mee. Helaas kan dit wel eens gebeuren en in sommige gevallen komen de kussens dan weer terug bij ons. Maar weggooien is zonde en dat doen we niet.


Hierdoor passen de kussens op menig (zelfgemaakte) loungeset. Dit zijn comfortabele kussens met een plaatvulling voor de zitting en een vlokvulling voor de rug. Deze loungeset kussens hebben een moderne look en zijn net als de Florance in verschillende kleuren te verkrijgen.


Vaak zitten hier lounge kussens bij maar er zitten ook loungesets tussen waarbij je de lounge kussens zelf moet kopen. Een lounge kussen is vaak gemaakt van een hoogwaardig materiaal, wat er voor zorgt dat deze tegen een stootje en buitje kan.

Welk lounge kussen je ook kiest, comfortabel zal deze zeker zitten! Info over grote kussens 70x70. Resultaten van zoekmachines!


Woonkussen Sasha is een heerlijk comfortabel kussen waar je lekker in weg kunt zakken. De hoes is voorzien van een rits, waardoor je hem gemakkelijk kunt wassen. We hebben ervoor gekozen om de kussens 2cm dikker te maken dan de standaard kussens van Madison. Daarbij hebben deze extra dikke kussens een stevigere zit, omdat de kussens gevuld zijn met een steviger schuim (SGH-35).


Dit schuim zorgt ervoor dat de kussens minder snel indeuken en zo blijven staan. Tuinkussenstore heeft naast sierkussens ook kussens voor een loungeset of loungebank. Deze kussens zijn te verkrijgen in de volgende materialen: katoen, acryl, polyester en synthetische materialen. Verder kunnen de loungekussens ook op maat worden gemaakt, maar u kunt ook kijken of er een bestaande maat is die bij uw kussens past. Heeft u een bedrijf en wilt u grotere aantallen bestellen?


Nadat je bestelling bij ons binnen is, gaan wij aan de slag om de productie in gang te zetten. Binnen twee weken heb je het kussen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts