maandag 18 juli 2016

Stenen beelden

Stenen beelden voor in tuin. BEELDEN VAN STEEN van Mirjam de Nijs. Abstracte beelden in diverse soorten natuursteen en workshops beeldhouwen in Amsterdam. Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3.


Voor verzending in nederland.

De houten beelden hebben net als de bronzen beeldjes een prachtige uitstraling door de duidelijke vormen en de natuurlijke materialen die gebruikt zijn om deze kunstobjecten vorm te geven stenen beelden vorm te geven. Door ons uitgebreide aanbod in prachtige stenen beelden kunt u bij ons altijd terecht voor een stenen beeld die perfect in uw tuin past. Kijk eens door ons assortiment en laat u verrassen door het alle verschillende mogelijkheden.


Bezoek eens onze showroom. Wij beschikken over een grote showroom en. Dit zijn de door mij vervaardigde beelden. U kunt dat terug vinden in de agenda.

De collectie van beelden wisselt steeds maar blijft wel in het overzicht staan. Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding. Naast ons ruime beelden assortiment kunt u tevens terecht voor leuke cadeaus.


Deze vindt u in onze cadeaushop. Ook kunt u bij ons tuinverlichting op een mooie stenen sokkel verkrijgen. Tuindecoratie, maar ook binnendecoratie, in de volle breedte. Maak kennis met misschien wel de breedste en grootste aanbieder op het gebied van decoratie, voor binnen. Bekijk meer ideeën over Beeldhouwen, Speksteen en Beeldhouwwerk.


PB1 stenen beeld H30cm HSJ1 set van DH11cm PVG1 stenen beeld BDH65cm. Dieren beelden Dieren beelden van steen voor uw tuin kopen? Er zijn in de markt tal van soorten dierenbeelden te vinden.


Wij hebben een zeer grote variatie stenen dieren beelden. Zoals bijvoorbeeld houten dierenbeeld of bronzen dierenbeelden. Zo hebben wij een grote collectie van dierenbeelden gemaakt van gietsteen.


Tuinbeelden van beton kopen?

Home Klantbeoordelingen Klantenservice Account. Beelden die gemaakt zijn uit ruwe Serpentijn. De stenen beelden worden met de hand gemaakt in Zimbabwe, dit levert de mooiste stenen beelden voor bij u thuis op. Het proces dat ervoor nodig is om deze beelden te maken duurt weken tot maanden van handarbeid door werkelijk kunstenaars! Sommige beelden zijn te versturen maar enkele ook niet,hiervoor zijn ze toch te kwetsbaar.


Onze unieke stenen beelden zijn afkomstig uit Zimbabwe. Zimbabwe staat bekend om de vele rotsblokken en verschillende natuurstenen die zich daar bevinden. Om dit moment werken we hard aan deze pagina.


Binnenkort kunt u onze stenen beelden. Vos, stenen beeld , vos dierfiguren, vos tuinbeelden. Mooi dit zeer expressief bewerkt stenen beeldje van een vos. Beeld van witte albast op zwart granieten sokkel.


Andere kant van het beeld. Beeld in grijze, mooi gevlamde marmer op een sokkel van zwart graniet. Grijze, mooi gevlamde Italiaanse marmer. Heeft u een vraag of wenst u een afspraak? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.


Het werken met steen, daarin is voor mij het aan-gaan- van belang. Steeds weer het vertrouwen vinden, dat er vanuit mijn handen iets ontstaat. Mijn handen laat ik spreken tik na tik. Door op details te klikken krijgt u meer informatie te zien en kunt u een beeld bestellen of uw vraag stellen.


Bel even voordat u langskomt, zodat u zeker weet dat er iemand aanwezig is. De beelden kunnen zwaar zijn. Neem dus iemand mee om te helpen tillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts