vrijdag 8 juli 2016

Gietijzeren putdeksel

Gietijzeren vierkant dubbeltanddeksel met ronde opening, voor o. Ook leverbaar met open rooster. Dichte gietijzeren putdeksel , past op PVC onderbak 315cm, vergrendelbaar Voor 16. Bij Bouwpunt bieden we zowel aluminium als gietijzeren putdeksels aan.


Hoogkwalitatief en aan scherpe prijzen. GY putdeksel , Ø 315mm kN RWA.

Spring voorbij de navigatie. Goed om te weten: dit deksel is geschikt voor voetgangersverkeer. Op zoek naar een deksel dat ook voertuigen aankan? Kies dan voor een hydraulisch deksel. Stora gietijzeren putdeksel 30x30.


Voor buizen van 250mm overschot van de bouw op te halen in st-katelijne-waver. Ontdek onze uiterst scherpe prijzen en ruim aanbod putdeksels online op Bouwdepot. Bekijk hier ons online aanbod.


Door middel van een haak of tang kan het deksel gemakkelijk geopend worden via het handvat.

Hebei Juntai Machinery Manufacturing Co. Wat is een putafdekking of putdeksel ? Een putdeksel is een deksel of een frame met een inliggend deksel om de opening (mangat) van een (riool)put mee af te kunnen sluiten. Putdeksels komen voor in het wegdek, trottoir, groenstrook, berm. De putdeksels kunnen afhankelijk van het type verschillende verkeersbelastingen aan. Het uitzicht, de functionele eisen en de duurzaamheid zijn aspecten die van groot belang zijn bij de keuze.


De gietijzeren deksels RecTop zijn nieuw als instapmodel in het gamma van ACO. De deksels met hydraulische sluiting en een geribde antislip uitvoering hebben een op water gebaseerde esthetische beschermlaag en zijn voorzien op verschillende belastingsklassen B 12 C 2en D4kN. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Het assortiment putafdekkingen is zeer uitgebreid. De afdekkingen zijn leverbaar in een dagmaat van Ø520mm, Ø610mm, Ø700mm, Ø800mm en speciale afdekkingen met een bijzondere toepassing.


ESEP gietijzeren putrand met deksel serie E. Deksels zijn licht in gewicht en voorzien van anti-sliplaag. Met de kwaliteit voor steden en parken. Geschikt voor een verkeersbelasting volgens DIN-EN 1klasse B 1kN of klasse D 4kN. Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service.


Bestel eenvoudig online of kom naar onze winkels. Home: PUTluik: Compleet assortiment toegangsluiken, afdichtingen en luiken voor buiten. Zowel maatwerk als gietijzer (Ermatic van EJ).

Gemakkelijk, voordelig en snel! In mijn tuin staat een gietijzeren ornament. Dit ornament zit inmiddels vol met roest.


Weet iemand misschien hoe ik dit het beste aan kan pakken om de roest te verwijderen? En hoe dit daarna te behandelen, zodat de roest niet zo snel meer terug komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts