woensdag 27 juli 2016

Gele sticker

Voor een schoonheid die de tijd weerstaat: een jonger ogende huid dankzij onze wetenschap. Ontdek onze collecties op basis van waardevolle bronnen: platina, kaviaar en goud. Er zit een gele sticker op de verpakking met de waarschuwing: ‘Dit geneesmiddel kan het reactievermogen verminderen’.


Op het etiket van het medicijndoosje staat dat het medicijn het reactievermogen kan verminderen. En hoe toon je aan dat iemand had moeten weten dat het medicijn dat hij gebruikt de rijvaardigheid vermindert? De informatie in de bijsluiter en op het etiket ( gele sticker , waarschuwingstekst) spelen hierbij een rol.

Maar ik heb ook medicijnen gehad met een gele sticker waar ikzelf al voelde dat ik niet 1 scherp was, zeg maar. Er bestaan drie kleuren stickers : groen, geel en rood. De kleur die wordt toegekend aan het voertuig, is afhankelijk van de uitstoot. De toekenning geschiedt aan de hand van het kenteken. Het is wel mogelijk dar er verzekeringsmaatschappijen zijn die niet uitbetalen als je gewaarschuwd bent voor de bijwerkingen.


De gele sticker is een waarschuwing maar geen verbod. Dit is eventueel weer aanvechtbaar, omdat het niet zeker is dat dit op dat moment bij jou die uit werking had. Medicijnen met een gele sticker of waarschuwing kunnen u suf en slaperig maken.


Daardoor kunt u minder goed opletten.

En minder snel en minder goed reageren. U rijdt dan minder veilig. De kans op een ongeluk in het verkeer is groter. Iedereen vergeet wel eens wat.


Je kunt je beeldscherm vol plakken met de bekende gele plakkertjes, maar je kunt deze post-it’s natuurlijk ook virtueel plakken op je bureaublad in Windows of Windows 7. Indien u met een aanhanger, fietsendrager of caravan met witte kentekenplaat naar het het buitenland wil gaan, dan heeft u een sticker nodig met daarop de NL aanduiding. De nederlandse initialen staan namelijk niet op de witte kentekenplaat zoals op de gele nummerplaat wel het geval is. U kunt ook kiezen voor een transparante NL Sticker.


Oudere, vervuilende voertuigen worden op deze manier uit de milieuzones geweerd. Het doel is een vermindering van de uitstoot van fijnstof en een verbetering van de luchtkwaliteit. Een milieusticker is geldig in heel Frankrijk maar de beperkingen die voor een sticker gelden, kunnen per stad verschillen. Overtreding van de wet- en regelgeving (zoals geen geldige sticker , sticker niet op de juiste plaats aangebracht, sticker niet leesbaar) kan leiden tot een rijverbod voor het voertuig en een boete vanaf € 68. Bestel snel en gemakkelijk online!


Shop direct gele stickers online. Beslist de laagste prijzen. Pakketje uit china met gele sticker Ik kreeg een bestelling uit China met daarop een gele sticker : Goods not fulfilling the conditions laid down in Articles and of the Treaty on the functioning of the European Union. De waarde bedraagt volgens opdruk adreslabel USD 4. Volgens mij zou het fileprobleem gelijk zijn opgelost als mensen met gele-sticker medicatie de auto zouden laten staan.


Vanaf januari wordt alles met een gele sticker korting en textiel (kleren, sjaals.) korting!

Voorheen korting op elektra en korting op de rest) Het aanbod per winkel verschilt. Het online aanbod is niet groot. De winkels daarentegen, liggen vol. Fiets beveiliging GPS stickers.


Beveiliging stickers om jouw fiets te beveiligen tegen criminelen. Als uw fiets geen GPS tracking heeft, werken de stickers als afschrikmiddel. Ook al heb je geen GPS systeem gebruik dan toch de beveiligingsstickers. Gemakkelijk via iDeal of nmalige machtiging en 48-UUR-Service. Beste bezoeker, Onze website is tijdelijk niet bereikbaar, in verband met onderhoud.


Binnenkort gaan wij naar Duitslan maar ik hoorde dat ik een milieu sticker nodig hebt. Vraag gele klevers aan voor jou en je gezinsleden. Breng er een aan op elk doktersbriefje of ander document dat je aan CM bezorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts