donderdag 21 juli 2016

Gordijnen ophangen systemen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Ontdek ons ruime assortiment! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins.


Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken.

Kies als breedte: 1x de raillengte. De laatste optie van het ophangen van gordijnen is dat u gordijnen met ingeslagen ringen ophangt aan een gordijnroede. In de gordijnen worden ringen in de stof geslagen. Deze ringen worden voorzien van een kunststof laagje aan de binnenzijde zodat de ringen soepel en geruisloos over de roede kunnen schuiven.


Zorg ervoor dat je alle benodigdheden bij de hand hebt als je je ramen gaat stofferen. Onze veelzijdige gordijnroedes bieden ook een hoekoplossing en verschillende soorten afsluitknoppen om de look van je gordijnen af te werken. We hebben accessoires als hoeken, ringen en klemmen waarmee het ophangen van je gordijnen een fluitje van een cent is.


Bij de DOTshop verkopen wij rails van het merk G-rail.

Aan het kopen van de gordijnen zelf wordt veel aandacht besteed. Een mooie stof, de juiste kleur en een hip patroontje. De rails worden vaak ondergewaardeerd en op het laatste moment snel gehaald. Terwijl deze juist erg sfeerbepalend zijn.


Als eerste kijk je naar het ophangsysteem van je gordijnen. Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt. Het monteren van uw nieuwe gordijnen is heel eenvoudig. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt.


Als u gordijnen of vitrages kiest als raamdecoratie, dan zult u zich daarbij laten leiden door de stijl, de lengte en de stof. Deze drie factoren beïnvloeden zowel praktisch als decoratief de keuze en de manier waarop de gordijnen worden opgehangen. Gordijnen en vitrages, bevestiging systemen.


Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen , rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht? Daarnaast dempen ze het geluid en houden ze kou of warmte buiten. De meest gebruikte manier om een gordijn op te hangen is door middel van een metalen of aluminium gordijnrail die je met beugels tegen je plafond of muur bevestigt. Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Op zoek naar montage voor gordijnen zonder schroeven of boren? Hiermee kunt u gordijnen zonder boren ophangen ! Er bestaan ook dubbele rails waarbij vitrage en overgordijnen worden gecombineerd. Verder zijn er gordijnophangsystemen voor automatische gordijnen. Als u ons inschakelt voor de raamaankleding in uw inrichtingsproject is dit allemaal.


Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Verschillende gordijn ophangsystemen. Het verschil tussen de verschillende systemen zit hem niet alleen in de techniek, ook heeft elk ophangsysteem zijn eigen uitstraling. Wil jij een systeem die de stoere of juist een sierlijke stijl van je inrichting benadrukt? In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een gordijnroede ophangt.


Wat is nu het verschil tussen deze twee en wat voor invloed heeft het op je gordijnen ? Als je bijvoorbeeld voor gordijnrails kiest in combinatie met gordijnhaken en je gordijnen zijn dicht, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails. Dit ziet er mooi en strak uit, maar als je je gordijnen open hebt, dan zie je de gordijnrail wel zitten. Hieronder staat precies beschreven welk gereedschap je nodig hebt en wat je moet kopen om een gordijnrails op te hangen. Als je de tien beschreven stappen volgt, kan er weinig meer mis gaan.


Lukt het je nou nog niet om aan de hand van dit stappenplan de gordijnen op te hangen? Je weet welke gordijnen je wilt, of misschien heb je ze al. Hoe dan ook, je hebt aandacht besteed aan het kiezen van gordijnen.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts