dinsdag 12 juli 2016

Staaflijsten

Staaflijsten

Larson-Juhl heeft een enorm assortiment Houten staaflijsten. Allemaal van zeer hoge kwaliteit en gemakkelijk te verwerken. Klassieke series als, Academie, Prague en Imperial. Moderne series als Touchwoo Eiffel en Gramercy, maar ook traditionele, eigentijdse en tijdloze series als Tradition, Brittany, Lancaster. Vadia brengt een lijstencollectie van vooraanstaande leveranciers uit o. Italië, Duitsland en Spanje.


Staaflijsten

Dit uitgebalanceerde en zeer complete assortiment staaflijsten is met recht een echte lijstenmakers collectie te noemen. Onze houten staaflijsten kunt u aan de lengte, in zaagservice (chop) of als frame bestellen. Lijstenfabriek Rojos levert handbewerkte staaflijsten gebruikt voor diverse inlijstingen.


Als staaflijsten groothandel leveren wij aan galeries en particulieren. Uitgebreid assortiment houten- en aluminium staaflijsten , spieramen, passe-partoutkarton en accessoires voor de lijstenmaker, galeries, musea, etc. Ook hét adres voor professionele inlijstingen door onze ervaren lijstenmakers.


Staaflijsten

Staaflijsten - Houten staaflijst. Alle lijsten kunnen ook per lengte worden besteld. Van de traditionele blijvers tot de allerlaatste trends. Alle producten die de lijstenmaker nodig heeft. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek.


Bestel nu extra voordelig rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek, ruim 30. Van budgetvriendelijke houten lijsten, over elegante sierlijsten, tot exclusieve ornamentslijsten. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in een waaier aan natuurlijke tinten en massief hout.


In onze lijstenmakerij wordt ambachtelijk gewerkt met duurzame houten staaflijsten , die op maat worden gemaakt en met 1 zuurvrije materialen! U kunt te allen tijde vrijblijvend langs komen, om samen te zoeken naar de beste oplossing voor het in te lijsten werk. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat.


Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Voor staaflijsten met een maximale breedte van cm. Het klemmen van de profielen gaat pneumatisch. Deze machine draait op 220V 1-fase.


Houtzaagmachine, waarbij de zaagbladen om de beurt naar voren komen. Inlijsten materialen gereedschappen en machines snijden en knippen materialen Lijstenmakerij lijstenmaker lijsten en inlijsten benodigdheden, schilderij. Een houten staaflijst begint met een machinaal geproduceerde lengte lijst, die op maat in verstekt wordt gezaagd. Vervolgens worden de hoeken met behulp van krammen in elkaar gezet en tot een complete lijst verwerkt, met glas, het achtertikkarton en een ophangsysteem.


Omdat deze staaflijsten ongelakt zijn, is deze eventueel zelf op kleur te brengen. De staaflijsten zijn van hoogwaardig ayoushout (ayus) gemaakt. Koop en verkoop staaflijsten eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Bij Lijstenmakerij Goedman kiest u uit een selectie staaf- en aluminiumlijsten die een grote diversiteit aan stijlen en kunsthistorische periodes vertegenwoordigen. Uiteraard is rekening gehouden met ieder budget en zijn we een klein beetje afgegaan op onze eigen smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts