dinsdag 12 juli 2016

Theemok

Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Theemokken van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bedenk allereerst waar je jouw mok voor wilt gaan gebruiken.


Koffie en melk drink je eerder uit een kleine koffiemok. Terwijl een echte theeleut eerder voor een grote theemok gaat.

Maar ook het uiterlijk van de mok doet ertoe: het oog wil immers ook wat. Deze heeft een witte basis en afgewerkt m. He theeleut, met een heerlijke thee in de theemok van Zusss begin je jouw dag meteen goed! Even relaxed een momentje voor jezelf pakken, doet altijd goed! Het effen servies is voorzien van gespikkeld aardewerk, waardoor het een vintage look krijgt.


Hoe dan ook, mokken zijn onmisbaar in je kast. Voor jezelf, voor je gezin of voor de visite. Maar een mok is ook net zo leuk om aan iemand cadeau te geven.

Bij HEMA heb je ruime keuze uit verschillende mokken, van espresso kopjes tot koffie mok, en van capuccino kopjes tot theemok. Met tekst Welcome to my Birthday. Op het losse dekseltje staat de tekst Birthday cake Deze mok is geschikt voor vaatwasser en magnetron.


Met grote Oor voor extra grip. Met een praktische en zeer betaalbare theemok van Teasenz maak je authentieke Chinese thee als een theemeester. Elke Teasenz theekop bevat een theezeef, die je gemakkelijk met gewenste hoeveelheid bladeren (of kruiden) kan vullen.


Daarna schenkt je heet water in de theefilter en laat je het trekken. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel. Mokken en bekers voor elke gelegenheid.


Met de leuke mokken van Xenos hoef je nooit meer te mokken, want voor elke gelegenheid kun je bij ons een mok vinden. Deze robuuste theemok is ontworpen door de Deense voedingsdeskundige Christian Bitz. De theemok is gemaakt van grijs aardewerk met een reactief glazuur. Hierdoor ontstaan verschillende vormen en patronen in het aardewerk, waardoor iedere theemok een uniek uiterlijk heeft.


Een offwhite buitenkant met een gekleurde binnenkant. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.

De vogeltjes staan zowel aan de buitenkant als de binnenkant van de mok. Bij Xenos vind je glazen, theepotten, theedozen en andere accessoires voor de koffie en thee. Bekijk online het Glas- en aardewerk-assortiment van Action op Action.


Bekijk alle Glas- en aardewerk-producten op de site en shop vervolgens bij de Action bij u. Wie kent hem niet de mok met eigen foto! Bij HEMA bestel je deze snel en gemakkelijk en kan je dan gratis afhalen in een HEMA winkel van je eigen keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts